Pivo i med kao saveznici zdravlja i ljepote? Doznajte kako!

Kad se pivo i med spoje u zanimljive wellness pakete, događa se prava (ljubavna) čarolija u režiji Terma Laško

Znanost nerijetko i najkompliciranije stvari, kao što je ljubav, definira najjednostavnije, pa kaže da bi uživanje u zajedničkim ritualima, po mogućnosti dalje od uobičajenog okruženja i distrakcija, moglo biti rješenje za sreću udvoje. Znaju to i u Termama Laško, gdje su osmislili atraktivne Gourmet & Wellness tretmane za parove, s medom i pivom kao glavnim zvijezdama. I dok ljubav – poznato je! – ide kroz želudac, pa ovi paketi uključuju i pivsku ili medenu večeru u a la carterestoranu hotela Thermana park Laško, kao i večeruu restoranima Pavus u dvorcu Tabor Laško i Galeriji okusa u Novom Celju, gdje kuhaju neki od najboljih slovenskih chefova, pravi su hit među parovima, ipak, pivska i medena masaža. Kako paketi za parove, između ostalog, uključuju i uživanje u najromantičnijim bazenima (jer se nalaze ispod predivne staklene kupole kroz koju noću iz bazena gledate zvijezde!) te neograničen ulaz u Sauna centar Hotela Thermana Park Laško, ne čudi što svi pričaju o Laškom kao hit destinaciji za buđenje ljubavnih strasti.

Kako u jednom ritualu probuditi uspavane strasti, ali i nahraniti kožu, dubinski ju regenerirati, opustiti tijelo, potaknuti energiju ili cirkulaciju…? Medeni ili pivski wellness u Termama Laško novi je hit proizvod! Evo što vas sve čeka…

Pivski wellness

Prava bi šteta bila doći u Laško, koje se može pohvaliti s 200 godina pivarske tradicije, a ne posjetiti tamošnji muzej i popiti pivo s pivarom koji će vam otkriti tajne zanata i priuštiti nezaboravno iskustvo. U toplijim mjesecima ne propustite medeno-pivsku turu uz neponovljive gastro užitke.

Sirovine od kojih se dobiva pivo nisu ‘krive’ samo za njegov odličan okus, već i za neke od najpopularnijih beauty tretmana u Termama Laško. Wellness program baziran na lokalnom pivu (ili hmelju) zapravo je jedinstven doživljaj, jer je – između ostalog – riječ o savršenoj sinergiji više užitaka: pivskih jelovnika i 60-minutne pivske masaže. Ovaj ritual dubinski vlaži kožu, hrani ju, djeluju diuretički… – sve prama potrebama kože. Više o paketu Pivo & Wellness saznajte ovdje.

Medena masaža

Jeste li znali da je med jedini proizvod na svijetu čije sastojke ne možete umjetno proizvesti; sve iz meda što konzumiramo ili u obliku beauty tretmana nanosimo na koži 100% dolazi iz prirode. Pčelarstvo je slovenska tradicija – čak 10 tisuća ljudi u ovoj zemlji ima svoje košnice, kranjska pčela druga je najveća vrsta pčela u svijetu, a Slovenac Antun Janša autor je prvog modernog priručnika o pčelarstvu. Laško ima tradiciju organiziranog pčelarenja dugu više od 120 godina, stoga ne čudi da su upravo Terme Laško prve u ovoj zemlji razvile jedinstveni koncept medenog opuštanja – od spa tretmana do delicija posluženih na tanjuru, sve je u znaku ovog nektara! Medom su u Termama Laško do sada obogatili brojne tretmane lica i tijela, kupke, program u sauni…, a aktualni  paket Med & Wellness, osim medene večere, Laške medene, tj. slastice od meda, zagrijanog vrhnja i oraha te brojnih drugih pogodnosti, uključuje 60-minutnu medenu masažu u Wellness Spa centru Hotela Thermana Park Laško.

Zašto medena masaža? Jer se upotrebljava prirodni cvjetni med bez ikakvih kemijskih dodataka, koji se lako apsorbira u kožu, hrani ju i njeguje, eliminira toksine iz tijela, jača imunitet, poboljšava cirkulaciju. Više o paketu Med & Wellness saznajte ovdje.

Termalne radosti

Čarobna staklena kupola sa spojenim unutarnjim i vanjskim bazenima idealna je za uživanje u ljekovitoj termalnoj vodi koja znanstveno dokazano pozitivno utječe na zdravlje i opću dobrobit. Wellness Spa Centar Thermana Park također nudi brojne mogućnosti za opuštanje i uživanje, a u zimskim mjesecima osobito godi boravak u sauni. Parna sauna napravljena je u obliku kazana za kuhanje piva, što još jednom potvrđuje neraskidivu vezu između ovog termalnog raja i omiljenog napitka.