U Vinariji Rossi premijerno predstavljeni novi modeli BMW-a

Nakon spektakularnog proljetnog eventa Legendary Moments by BMW, vinarija i destilerija Rossi ponovo ugostila globalni brand koji je regiji predstavio BMW-a iz serije 5, BMW-a i5 i BMW-a i7 M70 xDrive

Nagrađivana istarska vinarija i destilerija Rossi, smještena u selu Bajkini pored Vižinade, ponovno je bila domaćin prestižnog eventa u svijetu autoindustrije. Jedan od najpoznatijih globalnih brendova krajem listopada na ovom prekrasnom imanju regiji je predstavio najnovije adute – novi BMW iz serije 5, potpuno električni BMW i5 i moćni električni BMW i7 M70 xDrive.

Autentičnost jedne od najstarijih vinarija u Istri, za sada jedine s heliodromom, jedinstvena atmosfera istarskog sela, mir, tišina uz vrhunska nagrađivana vina i destilate te gurmansku ponudu s potpisom obitelji Rossi, pun su pogodak za luksuzne brendove poput BMW-a koji je na ovom magičnom mjestu drugi put u manje od šest mjeseci organizirao atraktivan event za novinare iz regije.

Nakon spektakularnog svibanjskog eventa Legendary moments by BMW, organizatorima se toliko svidio ambijent Vinarije Rossi da su na ovom istarskom imanju organizirali i regionalno predstavljanje najnovijih modela. Novinari i influenceri BMW-a iz Austrije, Bugarske, Cipra, Češke, Grčke, Mađarske, Malte, Nizozemske, Poljske, Rumunjske, Slovenije, Slovačke i Hrvatske, imali su prigodu testirati iznimno udobne i tehnološki napredne BMW modele na najljepšem mogućem poligonu – vozeći se cestama kroz pitoreskne jesenske istarske pejzaže.

„Iznimna nam je čast što nas je BMW ponovno odabrao za svoje partnere u prezentaciji novih modela. Puno nam znači ukazano povjerenje, ali i odlične reakcije gostiju i to je pokazatelj da idemo u dobrom smjeru i da se trud i ljubav prema poslu kojim se bavimo prepoznaju i cijene“, kaže Filip Rossi, koji s roditeljima Ines i Marinom te braćom Markom i Lukom vodi obiteljsku vinariju i destileriju.

Priča o vinskoj tradiciji obitelji Rossi seže u davnu 1885., kad je Federico Rossi na brežuljku iznad rijeke Mirne zasadio prvu lozu istarske malvazije i terana. Na dugoj tradiciji stasala je moderna vinarija i destilerija s vrhunskim etiketama koji se nude u najpoznatijim restoranima, ali i na prekrasnom imanju s kojeg puca pogled od Učke do mora.

To life worth living forili za život vrijedan življenja, slogan je pod kojim radi peta generacija obitelji Rossi, a predanost kojom pristupaju svakom djeliću svojeg poslovanja prepoznao je i BMW te svojim poslovnim partnerima još jednom ponudio neiscrpan istarski doživljaj kao novo lice luksuza.