Spremite datum i rezervirajte svoje ulaznice za najvažniji događaj udruge restorana JRE-Hrvatska!

UDRUGA RESTORANA JRE-HRVATSKA OBJAVLJUJE DATUM NOVOG TALENT & PASSION EVENTA

„Talent and passion“ event pod organizacijom udruge restorana JRE-Hr održava se već tradicionalno jedan puta godišnje i na njemu sudjeluju svi restorani udruge! Udruga je najavila datum i program eventa koji će se održati na golf terenima u resortu Kempinski krajem mjeseca rujna!

SAVE THE DATE – 24-9-2023 GOLF KLUB ADRIATIC, KEMPINSKI

SUDJELUJTE U TALENT AND PASSION EVENTU ZAJEDNO SA SVIM CHEFOVIMA I RESTORANIMA UDRUGE RESTORANA

Svake godine bira se nova lokacija, nova tema, poveznice sa kulturom i povijesnim nasljeđem, namirnice i hrana koja će se spremati te bezbroj iznenađenja koje Vas očekuju na Talent eventu!

Ove godine JRE – Hr odlučila je povezati sport kao granu umjetnosti sa našim iskonskim doživljajem gastronomije!

Golf i visoka gastronomija usko su povezani te dijele isti lifestyle. Kempinski Adriatic golf resort savršena je lokacija usred Istre koja omogućava organizaciju zahtjevnog eventa na jednom mjestu gdje će se uključiti aktivacija igranja golfa za sve sudionike eventa sa pratećim zalogajima pripemljenih od strane chefova udruge JRE-Hrvatska!

Početak eventa je u 14:00 h i traje sve do večernjih sati kad će se održati after eventa na roof topu uz prisustvo svim partnera udruge koja obuhvaća male proizvođače i vinare.

Organizatori najavljuju dobru zabavu, druženje, vrhunske zalogaje i njima prateća vina i ostale napitke a za sve ostalo pobrinut će se chefovi udruge.

Upiti oko eventa i prodaja ulaznica preko emaila j.baljkasj@jre.eu

Cijena ulaznice je 300 eura a broj mjesta je ograničen!

Rezervirajte Vaše ulaznice na vrijeme!

Veselimo se vidjeti Vas sve na okupu,

Veliki pozdrav od cijele obitelji chefova JRE-Hrvatska!