Lošinj Hotels & Villas i Loop luxury fair organiziraju najznačajniji Europski luksuzni sajam putovanja u Hrvatskoj

Lošinj Hotels & Villas u suradnji s Loop luxury fair platformom organizira tri prestižna sajma putovanja, koja će se održati na proljeće 2024. godine. Ova zajednička inicijativa je ujedno i najveće događanje takve vrste ikad održano Hrvatskoj, a okupit će do 300 vrhunskih putničkih agenata i turoperatora s njemačkog govornog područja (GAS) i tržišta srednje i istočne Europe (CEE), zajedno s 300 istaknutih hotelijera iz cijelog svijeta. Sajmovi će se održati u očaravajućem okruženju Lošinj Hotels & Villas, čiji se slikoviti otočki ambijent savršeno uklapa u srž vizije i misije Loop-a.

Tri sajma, poznata kao Loop MICE, Loop Leisure i Loop CEE, pružit će priliku za poslovno povezivanje i otkrivanje najboljih luksuznih putovanja i turističkih destinacija u regiji.

Loop MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) će se održati od četvrtka, 7. travnja do srijede, 10. travnja 2024.i bit će posvećen predstavljanju najboljih lokacija i usluga prilagođenih potrebama poslovnih sastanaka, konferencija i izložbi. Loop Leisure će uslijediti od srijede, 10. travnja do nedjelje, 14. travnja 2024., te će okupiti premium putničke agente i specijalizirane turoperatore s njemačkog govornog područja. Ovaj segment sajma pružit će priliku za poslovno povezivanje i otkrivanje najboljih luksuznih ponuda u regiji. Kao završnica, održat će se Loop CEE od nedjelje, 14. travnja do četvrtka, 18. travnja 2024., okupljajući najbolje dobavljače iz 16 zemalja srednje i istočne Europe, koji će predstaviti skrivene dragulje ove regije.

Sa zadovoljstvom najavljujemo naše partnerstvo s Loop-om i priliku da ugostimo ovaj prestižni sajam. Naš otok ima bogatu povijest liječenja te s oduševljenjem iščekujemo priliku da predstavimo njegovu ljepotu i naslijeđe uglednim sudionicima. S veseljem očekujemo dolazak vrhunskih putničkih agenata, turoperatora, hotelijera i dobavljača iz cijelog svijeta kako bismo im pružili nezaboravno iskustvo predivnog otoka Lošinja.” istaknuo je Zoran Pejović, glavni izvršni direktor za transformaciju poslovanja Lošinj Hotels & Villas.