Matija Bogdan i Mario Mihelj spremaju senzacionalnu večeru u Njivicama

Njivice će ugostiti novo izdanje uspješnog projekta Aminess Wine & Gourmet Nights. Chefovi Matija Bogdan i Mario Mihelj pripremit će sjajnu večeru u pet sljedova u novootvorenom 7 Seas Restaurant & Baru. Ujedno, ovo je prvi Aminess Wine & Gourmet Nights u Njivicama na otoku Krku, koji će se održati u utorak, 25. srpnja, od 19:30h. Uz poznate hrvatske chefove, sjajan enogastronomski doživljaj upotpunit će vinarije Bura-Mrgudić i Šipun.

 Goste 7 Seas Restaurant & Bara u Njivicama oduševit će jela dvojice chefova Matije Bogdana i Marija Mihelja. Chefovi su jelovnik osmislili u čak pet sljedova. Za predjelo bit će serviran hamachi tartar s dashi yuzu dresingom, osetra kavijarom, svježim krastavcem, vlascem i hrskavim tapioka krekerima. Nakon toga, na meniju će biti istarski boškarin s kremom od dimljenog poriluka i sirutka.

Chefovi Bogdan i Mihelj za glavno jelo pripremaju grilane lignje te dagnje s mariniranim pak choijem, kremom od mente, limete i kokosova mlijeka, sve zaokruženo mladim maslinovim uljem frantoio. Za ljubitelje mesnih delicija, tu je janjetina uz klekove bobice, ljutiku i kopar.

Za kraj sjajne večere goste će obradovati desert baziran na svega dva sastojka – maslinovom ulju i borovnicama. Gastro delicije na Aminess Wine & Gourmet Nightsu savršeno će nadopuniti probrane butelje iz vinarija Bura-Mrgudić i Šipun.

7 Seas Restaurant & Bar nalazi se tik uz obalu u Njivicama na otoku Krku, a među ljubiteljima dobre hrane već je poznat kao mjesto koje pruža nevjerojatno gourmet iskustvo. Za koncept visoke gastronomije naziva 7 Seas zaslužan je chef Matija Bogdan, koji teži korištenju kvalitetnih lokalnih sastojaka i namirnica, vrhunskoj razini usluge te sofisticiranim kulinarskim tehnikama. Mjesto na AminessWine & Gourmet Nightsu u Njivicama moguće je rezervirati na broj telefona +385 51 358 400 ili 099 354 3272 i to po cijeni od 80 eura za jednu osobu.