JRE-Hrvatska i destilerija Old Pilot’s zajednički stvaraju izuzetnu vodku za ljubitelje kulinarskih užitaka

Posebna suradnja okusa i majstorstva

 

JRE-Hrvatska udruga restorana, poznata po iznimnom kulinarskom iskustvu, objavila je uzbudljivo partnerstvo s destilerijom Old Pilot’s, uglednim imenom u umjetnosti destilacije. Ova ekskluzivna suradnja rezultirala je stvaranjem premium vodke, pomno izrađene da upotpuni izvrsnost okusa koji se nalaze u JRE restoranima diljem Hrvatske.

U srcu ove izvanredne vodke leži posvećenost kvaliteti i inovaciji. Destilerija Old Pilot’s koristi jedinstveni proizvodni proces koji uključuje specijalizirane filtre od platine i ugljena. Ti iznimni filtri, zajedno s dodatnom purifikacijom putem destilacije, rezultiraju vodkom neusporedivog čistoće i glatkoće.

Suradnja između JRE Hrvatska i destilerije Old Pilot’s simbolizira susretanje dvaju strastvenih svjetova: kulinarske umjetnosti i umjetnosti izrade alkoholnih pića. Udružujući snage, stvorili su vodku koja ne samo da zadovoljava visoke standarde JRE restorana, već i podiže doživljaj objedovanja za zahtjevne posjetitelje.

 

“Oduševljeni smo suradnjom sa Old Pilot’s brandom”, rekao je Vjeko Bašić, predsjednik udruge JRE- Hrvatska. “Njihovo iskustvo u umjetnosti destilacije i naša zajednička posvećenost izvrsnosti rezultirali su zaista iznimnom vodkom koja savršeno nadopunjuje kulinarske kreacije u našim restoranima. To je suradnja koja slavi majstorstvo i težnju za savršenstvom.”

Ova posebno izrađena vodka dostupna je isključivo u JRE restoranima diljem Hrvatske, namijenjena zahtjevnim nepcima koja cijene umjetnost fine kuhinje i izvanrednih alkoholnih pića. Svaki gutljaj je svjedočanstvo predanosti i kreativnosti koja je uložena u njeno stvaranje, obećavajući neusporedivo senzorno iskustvo koje se harmonizira s okusima i ambijentom gastronomskih ponuda JRE-a.

Suradnja između JRE-Hrvatska i destilerija Old Pilot’s predstavlja zajedničku posvećenost inovacijama, majstorstvu i pružanju nezaboravnih doživljaja ljubiteljima kulinarske umjetnosti. Pozivaju vas da uživate u izvanrednom spoju iznimne kuhinje i iznimne vodke, dok nastavljaju redefinirati granice gastronomskog užitka.

Za više informacija o suradnji i ekskluzivnoj vodki, posjetite https://www.jre.eu/en/countries/croatia i https://oldpilots.com

O udruzi restorana JRE-Hrvatska

JRE Hrvatska je renomirana mreža iznimnih restorana posvećenih vrhunskoj kuhinji i inovacijama. Okuplja najtalentiranije kuhare i pruža jedinstvena gastronomska iskustva, s fokusom na promicanje lokalne gastronomije i razvijanje osjećaja zajedništva.Trenutno broji 14 članova obitelji / restorana koji su ukos povezani jednom obiteljskom niti – Never ending passion moto je udruge sa kojim djeluju, stvaraju i promiču gastronomiju!

O destileriji Old Pilot’s:

Destilerija Old Pilot’s je ugledno ime u umjetnosti izrade iznimnih alkoholnih pića. S strašću za inovacijama i posvećenošću kvaliteti, uspostavili su se kao pioniri u industriji, konstantno isporučujući izvanredne proizvode koji očaravaju osjetila.