Počeo je Split Park Festival, gastronomski i glazbeni događaj za najbolje ljetne provode

Split Park Festival otvorio je svoja vrata i postao hit ljetna destinacija za druženje. Službeni početak ljeta u Gradu pod Marjanom označio je ovaj poseban gastro – glazbeni festival, a brojni posjetitelji jedva su dočekali zabavu, koncerte i odličnu ponudu hrane i pića u samom centru grada pod novim nazivom Kolur – Zvončac. Kultno splitsko mjesto nakon nešto više od 20 godina oživjet će staru kulturnu baštinu mnogima poznato pod nazivom „Bašta Zvončac“.

Na otvorenju brojnu je publiku razveselio Neno Belan & Fiumens uz najveće hitove „Oceani ljubavi“, „Nedir nad morem plavim“,te „Divojka sa juga“.Festival su prepoznali i posjetili Nataša Janjić Medančić, Ana Gruica, Silvia Dvornik, Nives Ivanković, Žanamari Lalić, Sonja Dvornik i Joško Čagalj Jole koji je snimao video spot za novu pjesmu upravo na lokaciji Kolur – Zvončac. Do 23. srpnja u predivnom ambijentu uz dobru zabavu i poseban ljetni doživljaj zagarantirana je vrhunska gastronomska ponuda lokalnih i internacionalnih specijaliteta, omiljena ljetna pića i kokteli po recepturama nagrađivanih barmena, nastupi poznatih DJ-a i dugo očekivani koncerti.

Nakon otvorenja, 24. lipnja u subotu, atmosferu u gradu Splitu podići će Songkillersi, a slijede i nastupi grupe Silente, zatim Vesna Pisarović, Nipplepeople te koncert iznenađenja! Zadnji nastup na Festivalu, 21. srpnja, rezerviran je za rock grupu Psihomodo pop koja će sigurno priuštiti nezaboravan provod!

Tijekom mjesec dana, ova će lokacija biti najzabavnije mjesto za izlazak nakon posla, druženje u opuštenoj atmosferi uz slasne zalogaje ili večernji izlazak uz zvukove, mirise i okuse ljeta. Sva događanja i koncerti na Split Park Festivalu besplatni su za posjetitelje. Radno vrijeme je od 17 do ponoći, a vikendom do 00:30. Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na službenim stranicama: Facebook Split park festival  i Instagram Split park festival.