Nadohvat Zagreba krije se pravi raj za čitavu obitelj!

Uz sve svoje vodene atrakcije i wellness ponudu, Terme Laško pripremile su i savršen animacijski program

Idiličan krajolik za brojne avanture na otvorenom, pogled na pitoreskne brežuljke kroz staklenu kupolu dok se opuštate u bazenu, tri ‘viseća’ whirlpoola iznad kristalno čiste vode, brojni tobogani, saune, animacijski program u Thermani Park Laško… – vikend, pogotovo kada je produljen, doista, može biti nezaboravan na čitavu obitelj! Prava bi šteta bila ne iskoristiti sva ova ‘spajanja’ u lipnju za obiteljsko putovanje u jedan od najmodernijih termalnih centara u Sloveniji, Terme Laško, gdje su – uz sve svoje vodene atrakcije, wellness ponudu i same doživljaje destinacije– za  svaki dan pripremili i ekstra animacijski program. Vodeni fitness, aqua dance, vježbe disanja, joga, vodene igre, večernja zabava i još puno toga čeka sve koji se požele odmoriti u Laškom.

Slovenske Terme Laško definitivno nisu daleka destinacija – za malo više od sat vremena vožnje iz Zagreba (i to bez vinjete!) u pravom ste malom raju uz rijeku Savinju. Sam krajolik oduševit će vas mirnoćom i mogućnostima koje nudi na otvorenom. Izlet u prirodu uvijek je dobra opcija, a ovdje imate i mnogo uređenih i dobro označenih staza. I animacijski program Thermane Laško uključuje raznolike aktivnosti za cijelu obitelj.

Thermana Park Laško s više od 2200 četvornih metara vodenih površina, najsuvremenijim spa centrom i saunama i vrhunskim smještajem te Zdravilišče Laško s termalnim bazenom, Centrom zdravlja i ljepote te Centrom medicine, jednostavno mame na odmor po vlastitoj mjeri. Ako ste željni istinskog odmora duše i tijela ili ste više aktivni tip, ako vam nedostaje adrenalina ili samo želite uživati u netaknutoj prirodi i wellness ponudi, produljeni vikend u Laškom zadovoljit će sve te individualne ‘apetite’.

Za najmlađe je tu dječje vodeno igralište, nešto starijoj djeci će se svidjeti tobogan i brza rijeka, a za neustrašive najbolja zabava bit će na bazenu s valovima. Sve to još je impresivnije ako se, baš kao ovdje, događa ispod staklene kupole, kroz koju se pruža predivan pogled na brežuljke i nebo. Kako je petkom moguće noćno kupanje do 22 sata, plivanje uz pogled na zvjezdano nebo doista je impresivno. Zaokružite sadržajan dan u ugodnoj atmosferi kavane hotela Zdravilišče Laško i kavane Thermane Park uz živu glazbu te čašu boutique piva kuće i odlične slastice u kojima caruju jagode i bazga. Najmlađi će se zabaviti u mini klubu hotela, dok će nešto starija djeca ući u Thermanin interaktivni VR svijet. Kad djecu posjete maskote – Vodomček i Vodomčica, zabava će biti potpuna! Naime, simpatične maskote nastale su prema liku vodomara, jedne od najživopisnijih ptica koja se gnijezdi samo u najčišćim područjima, baš kakvo je ovo uz rijeku Savinju.

Inače, ovo je izvrstan kraj i za ljubitelje planinarenja. Za jutarnji treking preporučujemo uspon na Hum – najviši vrh Laškog, koji je od hotela udaljen samo 30 minuta hoda. Kružna šetnica uz rijeku i preko parka idealna je za večernju šetnju i lutanje idiličnim Laškom. Obitelji s malom djecom obožavaju obližnji park u kojem se nalaze velika drvena igrališta i zanimljive pčelinje zagonetke, a djeca mogu uživati na svježem zraku.

Isplati se istražiti i sam grad Celje s predivnim dvorcem, a tu su i druge obližnje destinacije i doživljaji. Naime, gosti Thermane Laško dobivaju posebnu hotelsku knjižicu pogodnosti za kulinarske užitke i avanturistička iskustva, koja će odmor za cijelu obitelj učiniti nezaboravnim.

Nemate planove za ovaj vikend? Ne propustite izuzetnu ponudu u sklopu koje plaća 1, a borave 2 osobe!

Terme Laško su idealno mjesto za obiteljski odmor. Provjerite što su vam pripremili u ljetnom obiteljskom paketu u kojem djeca do 5 godina borave gratis!

Više informacija pronađite na Facebook i Instagram profilu.