NONO FRANE -SENZACIONALNA PONUDA DOSTOJNA SVJETSKIH STEAKHOUSEA

Nono Fane vas vodi na gastronomsko putovanje oko svijeta kojem ćete teško odoljeti

 Nije neobično da za ukusan obrok nerijetko morate potegnuti izvan centra nekoga grada. Na periferijama i u predgrađima se često odvijaju više nego dojmljive gastronomske priče. No za njih ćete ipak morati napraviti koji kilometar više.

Isplati li se?

Recimo samo da ćete se vrlo brzo poželjeti vratiti. Jedan od takvih restorana s dugogodišnjom tradicijom, ali pod novim vodstvom proteklih sedam godina, jest i Nono Frane. Nono Frane smješten je u Viškovu, mjestašcu u blizini grada Rijeke. Taj restoran godinama je omiljena gastro luka, ne samo sumještana, nego i mnoštva kojemu ne predstavlja problem napraviti koji kilometar više kako bi uživali u njihovoj tradicionalnoj ponudi. Osim klasika koji su godinama na meniju, posebnu će vam pažnju privući izvrsna ponuda odležanih steakova iz svih krajeva svijeta, koji će na vas ostaviti poseban dojam.

Osim što je to priča koja zahtijeva zaista veliko znanje, posvećenost i pažljivu pripremu, ona je i toliko rijetka da u njoj vrijedi uživati svake sekunde. Fenomenalno pripremljeni, nepcu i oku više nego ugodni, okusi koji dugo ostaju utisnuti u sjećanju…

Nono Frane je za vas odabrao najbolje od najboljeg s farmi diljem svijeta. Selekcijom najboljih i najcjenjenijih pasmina vodi vas na putovanje tijekom kojeg možete upoznati 15 država svijeta kroz 12 pasmina i 50 različitih rezova.

Svi su odresci odležali minimalno 21 dan u posebnim komorama za odležavanje mesa “dry age”. Suho odležavanje je prirodan proces odležavanja mesa kojim se tretiraju najkvalitetniji goveđi komadi. Pri kontroliranoj temperaturi i vlazi prirodni enzimi prodiru u najtvrdokornije dijelove mesa, višak vode isparava, a ostaju vrhunska kvaliteta prožeta visokim udjelom proteina, savršen izgled i nezaboravan okus. Meso dobiva mekoću i puniju strukturu, a okus predstavlja potpuno novo gastronomsko iskustvo zbog kojeg ćete se u Nono Frane uvijek iznova vraćati.