Najpoznatiji chefovi okupili se u novom gastro konceptu u Hrvatskoj – Bite of Fun

Gastro nomadi pripremite se! Uživanje u vrhunskim delicijama i najfinijim okusima donosi gastronomski koncept posebno kreiran od strane najpoznatijih televizijskih chefova Melkiora Bašića, Damira Tomljanovića i Marija Mandarića pod nazivom Bite of Fun.Upravo na ovogodišnjem izdanju Pizza Festa ne propustite premijerno posjetiti Bite of Fun gdje će se ponuditi najbolje od street foodponude, od čega posebno ističemo kreacije Melkiora Bašića, koji će vas zavesti s nekoliko vrsta pizza i ukusnih pasti. Posebnost koju jedva čeka podijeliti s posjetiteljima Festivala je Wheel of Cheese pasta – domaća, ručno rađena tjestenina koja se završava u kolutu Granda Padano sira.

Ideja Bite of Fun ulične hrane proizašla je iz radionice ugostiteljskog objekta pod nazivom Peko Peko Bar. Dugogodišnjim iskustvom i radom, specijalizirali su se za ulične gastro festivale diljem Hrvatske.

Ponosno najavljuju kako će ove godine sudjelovati na 15 različitih uličnih festivala diljem zemlje, a kreću upravo od Pizza Festa koji se održava od 18. do 28. svibnja u Zagrebu na zagrebačkom trgu J.J. Strossmayera. Koncept Bite of Fun nastavit će svoje gastronomsko putovanje na Baš Naš festivalu gdje će se uključiti Melkior Bašić i Damir Tomljanović i ponuditi najbolje od hrane. Uzbudljiva jela, još uzbudljivija gastronomska lica, okusi i mirisi razne ponude hrane, sigurno će zadovoljiti vaša nepca. Osim vrhunske ponude hrane, kako bi zaokružili koncept Bite of Fun, prepoznati chefovi surađuju s nekim od najboljih barmena u industriji koktela, Hrvojem Rihtarićemkoji će pripremiti čak 120 koktela, prilagođeni raznim temama festivala.

Vjerujemo da su dobra hrana i piće temelj svakog velikog festivala, a s novim konceptom Bite of Fun donosi cjelokupnu priču s najboljom ponudom na ulice Hrvatske. Dođite i pridružite im se na nezaboravnom okusnom putovanju. Za više informacija možete ih pratiti na službenim kanalima IGi FB.