Zlatni Papuk – destinacija u prirodi koja oduševljava novim smještajem i sadržajima

Za odmor u miru, okruženju tihe ljepote i aktivnostima u prirodi, izvrstan je izbor područje Turističke zajednice Zlatni Papuk. Najam prekasnih vila na osami okružene samo prirodom je ono što se može nazvati životnim odmorom.

Područje Zlatnog Papuka mjesto je na kojem možete otkriti pravu prirodu i blagotvornost njezine ljepote. Nove i moderno opremljene vile i kuće za odmor u Zlatnom Papuku jamče potpunu udobnost i privatnost, a u svakom detalju vidi se velika posvećenost kvaliteti za svakog posjetitelja.

Povratak prirodi postaje sve popularnija vrsta odmora

Zlatni Papuk mjesto je uživanja, odmora, plivanja, planinarenja, kanuinga, trekinga i drugih različitih aktivnosti zbog kojih izlet na ovo područje može postati višednevan, stoga oni koji planiraju duži boravak, smještaj mogu pronaći u vilama i modernim kućama za odmor.

Komfor vrhunski opremljenih vila nadopunjuje ambijent zaštićene prirode. Smještene u Novom Zvečevu na 483 metra nadomorske visine okružene Parkom prirode Papuk, Vile Montis Aurea, Villa Vinka i Kuća za odmor Papuk opremljene su wellnessom s jacuzzijem te saunom, kao i unutarnjim i vanjskim bazenima, dječjim igralištima, biciklima i mnogim drugim sadržajima koji će upotpuniti svaki grupni ili obiteljski odmor.

Jednaki komfor kao moderne vile pružaju Vallirea u Kaptolu i Kuća za odmor Slavonka u Alilovcima, uređene u tradicionalnom rustikalnom slavonskom stilu, s velikim okućnicama i pravim slavonskim ugođajem. Uz poznati tradicionalni doručak s domaćim specijalitetima ili pak ukusan ručak uz vina lokalnih vinarija, autentičan doživljaj Slavonije i Zlatnog Papuka je potpun.

U posljednjih nekoliko godina područje Zlatnog Papuka postalo je sve traženije mjesto boravka u prirodi, a porast noćenja pratio je i porast broja smještajnih objekata. Područje Turističke zajednice Zlatnog Papuka obogatilo je svoju smještajnu ponudu dvjema modernim drvenim kućicama Kuća za odmor Franka i Kuća za odmor Nikol na imanju obitelji Boić s pogledom na voćnjake i jezero u mjestu Skenderovci.

Idealna za odmor od užurbanog načina života i opuštanje kuća za odmor King’s Hill smjestila se u mjestu Draga, a za potpuni ugođaj nudi bazen, jacuzzi i sobu za druženje s koje se pruža pogled na Zlatnu dolinu i vinograde koji jednostavno oduzimaju dah. Smještaj je moguće i pronaći u Kući za odmor Ella u Velikoj koja nudi vanjski bazen, vlastiti fitness centar i prostranu terasu.

Područje Turističke zajednice Zlatnog Papuka idealno je mjesto za uživanje u bicikliranju, sportskom penjanju, trekingu i planinarenju za one aktivnije, kao i boravak u prirodi i uživanje na bazenima u Aquaparku Shhhumi za one željne opuštanja. Zlatni Papuk obilježen je jedinstvenim atrakcijama i znamenitostima, kao i izvrsnom enogastronomijom što ga čini savršenim za istraživanje naše Slavonije.