Ljeto i glazba kao povod za čašu vrhunskog vina Krauthaker

Idealno je vrijeme za uživanje u ljetu, kulturi, tradiciji i gastronomiji. Aktivnosti u lijepim ambijentima nas oplemenjuju i inspiriraju, a ljeto nas poziva na opuštanje i uživanje. Nadahnuta time vinarija Krauthaker podržala još jedan kulturni događaj – ovaj put glazbeni.

Vrhunsko vino i glazba odličan su par, a to je dokazao i svečani koncert „Ta divna klapska noć“ održan u atriju galerije Klovićevi dvori na zagrebačkom Gornjem gradu. Osim komplementarnosti vina i glazbe, koncert je istaknuo i izvrsnu sinergiju Slavonije i Dalmacije – kroz klapsko pjevanje i vina Krauthaker.

Ideju za odabir ljetnih vina vinarija Krauthaker je predstavila kroz tri etikete – Krauthaker Rosé Cuvée koji se nježnom ružičastom bojom izvrsno uklopio u ambijent, Krauthaker Graševinu, popularno nazvanu „kosa etiketa“, i Krauthaker Zelenac Kutjevo od rijetke sorte zelenac njegovane na vrhunskim položajima kutjevačkog vinogorja.

Suradnja sa ženskom klapom Dišpet na „Toj divnoj klapskoj noći“ još je jedan primjer podrške brenda Krauthaker umjetnicima. Mnoštvo je s oduševljenjem uživalo u prekrasnoj glazbi uspješnih i nagrađivanih izvođača zagrebačke klapske scene, odličnom ugođaju galerije Klovićevi dvori i izvrsnim vinskim etiketama Krauthaker.