Valamarova Trattoria La Pentola u Rapcu među najboljim restoranima na svijetu

Restoran Valamar Riviere, Trattoria La Pentola u Rapcu, dobitnik je međunarodne nagrade ‘Travellers’ Choice 2021’, čime je uvršten u 10 posto najboljih svjetskih restorana na TripAdvisoru. Korisnici vodećeg svjetskog portala za putovanja i ocjenu kvalitete usluge u turizmu, TripAdvisor, prepoznali su vrijednost Valamarovog restorana, dodijelivši mu titulu koja se temelji na kontinuiranim odličnim recenzijama globalne zajednice putnika.

Gosti rustikalnog restorana smještenog u istarskom Rapcu, dodijelili su restoranu priznanje za vrhunsku uslugu i odličnu hranu.

Sretni smo jer smo ovim priznanjem potvrdili svoju poziciju među najpopularnijim svjetskim restoranima. Naša specijalizirana i pomno osmišljena ponuda može zadovoljiti svakog gosta, od onih koji traže lagani ljetni snack ili bruschettu popraćenu sa čašom kvalitetnog vina, do onih sa malo većim gastronomskim aspiracijama. U La Pentoli svakodnevno nudimo raznovrsna mediteranska jela pripremljena s vrhunskim originalnim te namirnicama lokalnih OPG-a u kojima se osjeća pečat talijanske kuhinje. Gostima nudimo i ručno izrađenu domaću tjesteninu, odlične pizze, a osim vrhunskih jela mediteranske kuhinje, dostupna su i jela s roštilja, domaći burgeri, riblji specijaliteti te kvalitetan izbor craft pivi i vrhunskih domaćih vina. Usluga našeg simpatičnog osoblja uvijek dobiva sve pohvale naših gostiju, a koncept šarmantne trattorie ističe se i izrazito ugodnim ambijentom“, istaknuo je Dario Kinkela, direktor sektora hrane i pića u Valamar Rivieri.

La Pentola Trattoria u Rapcu nudi gastro specijalitete pripremljene od lokalnih namirnica u talijanskom stilu. Omiljeno gastronomsko odredište, Trattoria La Pentola poznati je Valamarov moderni gastro koncept koji u Rapcu zajedno sa Craft beer&grillom te The Beatom beach clubom uspješno kombinira tradicionalne recepte i modernu kuhinju, čime se gastronomska ponuda u Rapcu i okolici podiže na višu razinu na zadovoljstvo gostiju i domaćeg stanovništva.

Gosti mogu uživati na ležaljci uz bazen s ljetnim cocktailom u ruci od jutarnjih sati pa do snacka, ručka ili večere na jednoj od terasa. Moderan dizajn, nezaboravan ambijent i kvalitetna ponuda čine La Pentolu popularnim mjestom za sve one željne jedinstvenih doživljaja.