Old Pilot’s Embassy – Draga di Lovrana

Postcovid razdoblje vratilo nas je u neka stara vremena, moglo bi se reći još sadržajnija. Hiperprodukcija događanja, festivala i raznih vrsta evenata definitivno je obilježila proljeće 2022., a otvorenja ljetne sezone neposredno su pred nama. Neke najave posebno nas vesele, a jedna od takvih je i ekskluzivan event predstavljanja destilerije Old Pilot’s kao novog partnera restorana Draga di Lovrana. Ovaj konceptualni zaokret novost je u poslovanju hotela i restorana Draga di Lovrana, koji će svakako biti primamljiviji nešto mlađoj publici koja zna uživati u vrhunskoj gastronomiji.

Neformalniji eventi, s kvalitetno prezentiranim i konzumiranim svim segmentima koji se podrazumijevaju pod zajedničkim nazivnikom   “fine dining”, već su dugo rastući trend koji se prakticira u mnogim zemljama te na velika vrata ulazi i na hrvatsku gastro scenu.

Mi ih s oduševljenjem pozdravljamo, posebno kada je riječ o ljetnom razdoblju i terasama poput onih koje posjeduje kuća na hridi.

Old Pilot’s Embassy održat će se 16. lipnja 2022. s početkom u 17 sati.

Svrha tog eventa predstavljanje je novog partnera hotela i restorana Draga di Lovrana destilerije Old Pilot’s. Večer će započeti pićem dobrodošlice i okupljanjem na terasi, nakon čega slijedi degustacijska večera chefa Luke Goleša od pet sljedova uparena s koktelima Filipa Pleteša. Nakon večere DJ će se pobrinuti za dobru zabavu. Kraj eventa predviđen je za 1 sat.

 

Za više informacija i upite za rezervaciju stola nazovite na broj telefona +385 (0) 51 294 166 ili rezervirajte putem Instagram DM-a ili e-maila info@dragadilovrana.hr