ZekoEko uskrsna dječja zabava u Zoo Zagreb

Kamo na uskrsni ponedjeljak? Na veliko dječje događanje ZekoEko, na koje su pozvani i odrasli, u zagrebački Zoo!

Petu godinu za redom, Portal WISH HR i WISH MAMA HR organiziraju edukativno i zabavno događanje za djecu na uskrsni ponedjeljak u Zoološkom vrtu grada Zagreba. Tako će ovo godine, 18. travnja 2022. od 11 do 19 sati, biti upriličen interaktivni, edukativni, zabavni i ponajviše eko program simbolična naziva ZekoEko.

Kako živimo u  čudnim i svima teškim vremenima, svjesni da je djeci  potrebna radost odrastanja, odraslima sreća u srcima, a svima u ovoj 2022. godini dobra nada u budućnost, Uskrs je blagdan koji nas ispunjava upravo takvim emocijama.

Projekt ZekoEko istinski je obogaćen mnogim iznenađenjima za najmlađe i roditelje pa će na uskrsni ponedjeljak zaigrati čak četiri eko edukativne kazališne predstave, ZekoEko interaktivne radionice koje klinci obožavaju, a nastupiti će brojni i brojni izvođači i zabavlječi, dječji zborovi i plesne skupine.

Poseban je naglasak ove godine na Abecedi njege jer će liječnice govoriti o eko proizvodima koje trebaju trudnicama i bebama za njihovu njegu. Sjajna će biti i  dječja kreativna radionicaZasadi mini vrt u svom domu – presađivanje sadnica u posudice, koje će djeca ponijeti doma i nastaviti se brinuti o njima. I to nije sve. Za male meštre u kuhinji tu su čak dva Kulinarska show-a – Wish mama i Mini Chef kuhaju – kao i atraktivna modna  revija Miss4Miss. I šećer na kraju – jer zaplesat će svi u Dječjem disku ZekoEko!

Događanje prati i humanitarna aktivacija, ove godine za djecu Ukrajine, jer ZekoEko zna kome sada treba najviše ljubavi i pažnje.

Pokrovitelji ZEKOEKO edukativnog i zabavnog događanja za djecu su: Grad Zagreb, Međunarodni institut za klimatske aktivnosti, Zaklada Hrvatska za djecu, Quintessentially Group.