Na morskom dnu! – Hrvatska dobiva novi obiteljski hotel s pet zvjezdica koji će male goste odvesti u fantastični podvodni svijet

Prvi zavirite u novoobnovljeni premium Falkensteiner Family Hotel Diadorau Falkensteiner Resortu Punta Skala nedaleko od Zadra

Family Hotela Diadora u Falkensteiner ResortuPunta Skala dobio je petu zvjezdicu i gostima sada nudi najvišu kvalitetu usluge i premium sadržaj! Ovog ljeta, prve goste čeka više od 1250m2 prostora za zabavu djece, nove dječje igraonice, spavaonice za najmlađe, multimedijalna i kino dvorana, renovirane sobe i prostrani suitovi veličine od 43m2 do 56m2, novi Acquapura SPA wellness svijet, brojni sportski tereni i bazen s toboganima! Nakon sveobuhvatnog makeovera, Falkensteiner Family Hotel Diadora postaje najzabavnije mjesto na Jadranu u 2022.

”Projekt rekonstrukcije postojećeg hotela s četiri zvjezdice, zahtijevao je specifičan pristup, s naglaskom na dizajn i sadržaj prilagođen djeci. Svih 230 soba i suitova te sav okolni prostor i igraonice, posebno su prilagođeni obiteljima, od veličina do dekoracija. Igraonice, sobe i ostali prostori ispunjeni su interaktivnim zabavnim sadržajima za djecu, a cilj je bio stvoriti najzabavnije obiteljsko mjesto na Jadranu”, poručuje Otmar Michaeler, CEO Falkensteiner Michaeler Tourism Group.

Od soba za odmor i zabavu do vrhunske Falkensteiner kuhinje

U Falkensteiner Family Hotelu Diadora obitelji je prilagođeno baš sve! Svaka od 230 novouređenih soba ima i odvojenu dječju sobu te zonu za igru. Tu su i interaktivni zabavni sadržaji poput zida za penjanje i viseće mreže, zbog kojih soba više neće biti mjesto samo za odmor. Gosti će uživati i u kulinarskim delikatesama uz buffet koncept, ali i ukusnim i zdravim zalogajima te jelovnikom kreiranim za male goste. Nova restoranska terasa s pergolom omogućit će uživanje u dobroj hrani na otvorenom čak i za vrijeme najtoplijih dana.

 

Falky Land – mjesto koje ispunjava sve dječje snove

Nova dječja igraonica ključno je mjesto zabave za djecu neovisno o uzrastu, inspirirana morskim svijetom koji ih okružuje i koji poziva na istraživanje i igru. Od Soft-play prostora za najmlađe (0–3) s didaktičkim igračkama, uzbudljive zone za penjanje i skakanje, atraktivnih tobogana dorazličitih zabavnih i interaktivnih digitalnih igara. Tu sui nova multimedijalna edukativno-zabavna prostorija i kino dvorana te zona kreativnih radionica. Educirano osoblje na usluzi je za kompletnu brigu o djeci i njihovu animaciju, uz strukturirane programe s kreativnim i edukativnim elementima, od sportskih aktivnosti do kuhanja.

“Glavna tema renoviranog Hotela Diadora je očaravajući podmorski svijet! Naš koncept morske biologije omogućit će djeci da istražuju podmorski svijet uz našeg Falky-a, kroz igre i zabavu, ali će se u isto vrijeme educirati i djecu i odrasle o važnosti očuvanja podmorskog okoliša i održavanja naših oceana i mora čistima i u ravnoteži”, objašnjava Michaeler filozofiju ‘edutainment’ koncepta. 2023. godine u sklopu resorta bit će izgrađen i veliki Aquapark, koji će malim gostima donijeti toliko nezaboravnih uspomena!

 

Bebe su ovdje na prvom mjestu

Osim brojnih usluga koje čine osnovu za ugodan boravak cijele obitelji, poput prostora za spavanje i vanjskog igrališta, posebna pažnja posvećena je jaslicama koja imaju prostor za mijenjanje pelena i dojenje. Gosti mogu mirno nahraniti svoju bebu u kuhinji Biberonia u kojoj se 24satana dan mogu naći svježe namirnice.

Aktivan i siguran odmor za cijelu obitelj

Osim zabavnih hotelskih sadržaja, tu su i vanjski sportski centar s brojnim sportskim terenima te Fortis Club s Fitness centrom na 800 m2 i Strike bar& Bowling zonom, gdje će zabavu naći svi ljubitelji kuglanja, bilijara i pikada. Gamere će oduševiti nove gaming i PlayStation 5 zone. Za one željne morskih avantura u resortu se nalazi Water-sport centar gdje se mogu unajmiti kajaci, SUP-ovi, Surf-stepperi… Organizirani su i brojni sportski kampovi poput nogometnog, teniskog, cheerleadinga, jahanja, jedrenja ili gaminga te radionice s poznatim sportašima. Činjenica da je Punta Skala zeleni resort i car free zona, obitelji daju dodatni osjećaj sigurnosti i bezbrižnosti za zajedničke šetnje ili vožnju biciklom. Ne sumnjamo kako će Falkensteiner Family Hotel Diadora s pravom nositi titulu – najuzbudljivijeg mjesta na jadranskoj obali u 2022. godini!