Golden Drum 2022 prvi put u gostima na Weekend Media Festivalu

Najveća regionalna konferencija Weekend Media Festival će od 22. do 25. rujna u Rovinju okupiti vodeće stručnjake i entuzijaste iz svijeta medija, marketinga i komunikacija, a cjelokupno događanje dodatno će obogatiti i Golden Drum festival koji ove godine dolazi u goste. Ovaj međunarodni kreativni festival održat će se prvi put u sklopu Weekenda, i to 23. rujna.

Golden Drum predstavlja prepoznatljivi spoj kreativne, marketinške i oglašivačke industrije europske zajednice. Festival je poznat po tome da uvelike utječe na razvoj i oblikovanje cjelokupne komunikacijske industrije ne samo u Europi, već i izvan njezinih granica.

“Golden Drum ove godine kreće na jedinstveno putovanje prema Rovinju, šarmantnom istarskom gradu nedaleko od Portoroža. Tako ćemo ove godine početak jeseni obilježiti proslavom kreativnosti i inventivnosti na predivnoj hrvatskoj obali”, izjavila je Mojca Briščik, predsjednica Golden Druma.

Golden Drum festival svake godine slavi najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji su učinkovito oživjeli inovativne ideje te tako ostavili svoj trag u industriji, a ovogodišnja glavna tema natjecanja je Rebuilding Connection. Osim toga, novost je da Golden Drum izuzev postojećih nagrada  uvodi i dvije nove – nagradu za produkcijsku agenciju godine i digitalnu agenciju godine.

“Izuzetna nam je čast ugostiti Golden Drum na Weekendu. Golden Drum je već desetljećima sinonim za izvrsnost u kreativnoj industriji, a ovom suradnjom povezujemo dva najveća medijska, marketinška i komunikacijska događaja u regiji! Veselimo se rujanskom druženju u Rovinju”, istaknuo je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Sve informacije i najnovije vijesti o Weekendu možete pronaći ovdje.