Novi premium proizvod iz Zvijezde – delikates majoneza s okusom crnog tartufa

 Za ljubitelje najboljih delicija, Zvijezda je pripremila pravi gurmanski užitak, proizvod koji će zagolicati nepca svih nas – delikates majonezu s okusom crnih tartufa.

Ekskluzivnim okusom i kremastom teksturom, nova Zvijezda majoneza s okusom crnih tartufa upotpunjava svako jelo, bilo da ju kombinirate sa slasnim burgerom i hrskavim krumpirićima ili ju koristite kao umak za osvježavajuću povrtnu salatu. Zahvaljujući jedinstvenoj aromi crnog tartufa i praktičnom pakiranju od 85 grama u vrećici, novi okus legendarne Zvijezda majoneze savršen je dodatak svakom jelu.

– Godinu u kojoj smo predstavili nove proizvode i razveselili potrošače majonezom s dodatkom tamnog piva, Pivonezom, te otvorili novo tržište s prvom hrvatskom linijom proizvoda na biljnoj bazi – Planet of plants, završavamo s novitetom koji naizgled spaja nespojivo, no u kombinaciji čini savršen spoj, o novom izdanju Zvijezda majoneze rekla je Jasna Pulić, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi.

U praktičnoj vrećici od 85 grama, ova premium, lagana majoneza koja spaja najpoznatiju istarsku deliciju i kultnu majonezu vrhunske kvalitete udovoljava kriterijima svih poznavatelja dobrih okusa koji čija nepca znaju da je jelo bezveze kad nema Zvijezda majoneze.