Bellevue Spa Clinic najbolji je spa u Hrvatskoj prema iskustvima korisnika

Ovogodišnja dodjela nagrada Haute Grandeur Global Excellence donijela je lošinjskom hotelu Bellevue još jedno prestižno priznanje – Bellevue Spa Clinic proglašen je najboljim zdravstvenim i wellness spa u Hrvatskoj. Bellevue Spa Clinic savršeno je mjesto za detoksikaciju i obnovu organizma, nalazi se na samo nekoliko koraka od mora i prava je oaza mira te riznica zdravlja. Ove se godine lošinjski hotel Bellevue već okrunio prestižnim nagradama “World’s Best Hotel Spa” i “Europe’s Best Hotel Spa 2021”, što nepobitno potvrđuje da Bellevue Spa Clinic nudi izvrsno i ekskluzivno wellness iskustvo, a vrhunska i tehnološki napredna oprema spa zone omogućava uspješnu revitalizaciju svakog posjetitelja.

 

Hotel Bellevue 5* već je nadaleko poznat kao oaza mira i relaksacije za duh i tijelo, a kristalno čisto more i borova šuma idealno su okruženje za savršen odmor. Za još potpuniji osjećaj relaksacije i ekskluzivno iskustvo pobrinuo se Bellevue Spa Clinic koji niže vrijedne nagrade te tako lošinjsku uvalu Čikat i njene hotele pozicionira u sam vrh poželjnih svjetskih destinacija koje gostima mogu ponuditi vrhunski hotelski spa i wellness iskustvo koje nadahnjuje snaga prirode.

“Iznimno smo ponosni što smo osvojili ovo izuzetno priznanje, još jedno u nizu. Nagrada je odraz truda svih zaposlenika, njihovog napornog rada, predanosti i ambicije iz koje se rađa globalno prepoznat uspjeh. Za nas je osvajanje Haute Grandeur više od nagrade, a našim gostima daje zlatni pečat kvalitete i zajamčenog uživanja u vrhunskim transformativnim spa tretmanima. Zadovoljna sam što je jedinstvenost i ekskluzivnost naše ponude priznata na međunarodnoj razini“, istaknula je Melissa Mettler, korporativna direktorica spa i wellnessa brenda Lošinj Hotels & Villas.

Haute Grandeur Global Spa Awards djeluje kao nezavisna i nepristrana inicijativa za odavanje priznanja najvišim dostignućima spa industrije u globalnim okvirima. U donošenju odluke o najboljima naglasak se stavlja na informacije prikupljene od korisnika, a ne na glasove koje dodjeljuje žiri, što jamči nepristranost prilikom nagrađivanja.

Najveća prednost Bellevue Spa Clinic su najbolji integrativni tretmani u kojima se koriste neki od najpriznatijih svjetskih brendova, što je kombinacija koja garantira zadovoljstvo svakog gosta. Primjerice, osvajanju prestižnih nagrada pridonio je i program Free Diving Meditation, koji goste uči o snazi njihovog daha te kako njime upravljati. U Bellevue Spa Clinic možete probati i cryosaunu u kojoj se tijelo izlaže nižim temperaturama, a to blagotvorno djeluje na cijeli organizam – pomlađuje stanice, aktivira i ubrzava metabolizam, sagorijeva kalorije, jača imunitet, blagotvorno djeluje na ljepotu i zdravlje kože potičući povećanu proizvodnju kolagena te ublažava bol i upalne procese.

 

Kao jednu od posebitosti treba istaknuti i The Bellevue Detox masažu, koja uz pomoćekstrakta morskih biljaka i magnezija energizira cijeli limfni sustav i tako pomaže u čišćenju i ispiranju mišića te njihovoj opskrbi kisikom. Gostima su dostupne i aktivnosti poput Rise and Shine Yoge, ljekovitih meditacija zvukom, Free Running-a i ostalih za zdravlje korisnih sadržaja.