“KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT”,

REGIONALNA HIT KOMEDIJA FANTASTIČNOG DRAGANA MARINKOVIĆA MACE “KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT”,

DOLAZI PONOVO U RIJEKU 16.10 –  HKD NA SUŠAKU

 HIT KOMEDIJA “Kakva ti je žena, Takav ti je život” će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji Vas okružuje. Maca kroz predstavu publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?

 

Peta autorska predstava Dragana Marinkovića Mace, u samo 20 mjeseci postojanja oborila je sve rekorde gledanosti. Na turnejama po Hrvatskoj, Bosni I Hercegovini, Srbiji ali I Europi, predstava je oduševila više od 60.000 gledatelja.

 

ZATO NE PROPUSTITE OVU FENOMENALNU PREDSTAVU 16.10 U HKD-U NA SUŠAKU SA POČETKOM U 20:00H!

 

Ova predstava ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u trbuhu -od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza-od smijeha.

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Kakva ti je žena-takav ti je život predstava je koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Gledanje predstave je džabe. Samo se karta plaća. 🙂

 

SVOJE ULAZNICE NABAVITE NA VRIJEME I DOĐITE PROVESTI NEZABORAVIH 120 MINUTA PROŽETIH SMIJEHOM I POZITIVNOM ENERGIJOM!

 Ulaz je moguć uz COVID potvrdu.

 ULAZNICE POTRAŽITE NA SUSTAVU MOJEKARTE.HR