Franck Crema – dvostruki način pripreme prave turske kave

 Franck je predstavio Franck Cremu, najfinije mljevenu tursku kavu koja omogućuje dvostruki način pripreme. Prednost je što ju je moguće pripremiti u minuti,   jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom, ali i na klasičan način, u džezvi. Rezultat je uvijek isti – savršena kava kremaste teksture i bogate pjene.

Oba načina pripreme donijet će istinski osjećaj zadovoljstva u kavi nježnog okusa i bogate arome zahvaljujući kremastim notama čokolade i kakaovca, koje su prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave. Te zavodljive arome pružaju jedinstven dugotrajni okus koji će zadovoljiti sve ljubitelje turske kave.

Franck Crema idealno je rješenje za sve kavoljupce, za svaku prigodu i gdje god se nalazili. Ove fine arome, uz bogatu pjenu, pružaju jedinstven dugotrajni okus koji će zadovoljiti nepce istinskih ljubitelja turske kave bilo da su u društvu, sami, na poslu ili putovanju s obitelji i prijateljima.

U razvoju ove kave Franck je pratio potrošačke preferencije, navike i očekivanja domaćih ljubitelja bogatog okusa turske kave u skladu s dinamikom industrije kave na globalnoj razini, a dvostruki način pripreme moguć je zahvaljujući posebnom načinu mljevenja koji se koristi u njezinoj proizvodnji.

Franck Crema dostupna je u vakum pakiranju od 250 grama, vrećici od 175 grama i 400 grama, te u praktičnom pakiranju u vrećici od 9 grama, dovoljnoj za jednu šalicu kave.