Gin&Wine Garden – ljeto čiste uživancije u Opatiji

25.06.2023. nakon završetka mega popularne manifestacije “Retro Opatija”  otvara se najljepši ljetni park za uživanje Gin&Wine Garden- Summer Gareden!

Događanje predviđeno od 25.06-01.10.2023. s početkom u 10:00 i završetkom u 24:00, u  parku ispred paviljona Juraj Šporer u Opatiji, neće ostaviti ravnodušno ni najzahtjevnije zaljubljenike u glazbu, ljeto i dobru zabavu.

Summer Garden već je tradicionalno   događanje ovoga tipa u Opatiji. U nekadašnjih deset dana događanja, a danas duž cijelog ljeta,  cilj nam je najbajkovitiji dio opatijskog parka pretvoriti u urbani, romantični  vrt gdje će posjetitelji tijekom cijeloga dana moći pronaći svoju oazu mira, uživati u širokom izboru Aurinih koktela, renomiranim imenima hrvatske vinske scene , sjajnim kavicama  i najboljim sladoledima u gradu. Jazz večeri, nastupi klapa, Dj-a i saksofona samo će dodatno obogatiti već postojeću sjajnu kulisu. « riječi su organizatora.

 

Ulazak na događanje je besplatan. Neposredno prije početka samog festivala biti će dostupan i cjelokupni program događanja sa rasporedom gostovanja vinara i muzičkih nastupa koji možete pratiti na  Facebook stranicama.

https://www.facebook.com/hedonistgourmetandwine

Događaj je organiziran pod pokroviteljstvom TZ Opatija!