„After Work“ vinsko druženje u Vintesi dovodi uzbudljive slovenske vinare

Predivna priča o prijateljstvu i ljubavi prema vinu  sljedeći četvrtak, 24.06., stiže u vinoteku Vintesa na čijoj terasi će se, u sklopu „After Work“ druženja od 18h do 20h, degustirati vina ugledne slovenske vinarije VERUS VINOGRADI. Na degustaciju su dobrodošli svi koji žele isprobati vrhunska vina i saznati nešto više o poznatom vinorodnom području Jeruzalem-Ormož.

Prije 15-ak godina tri prijatelja i zaljubljenika u vino, Danilo, Božidar i Rajko odlučili su godine iskustva i znanja pretočiti u vina koja će ispričati istinitu priču o terroiru, sorti, berbi i, na kraju krajeva, njima samima. Nazvali su ih VERUS vina što na latinskom znači istinit, stvaran, pravi…

Iskrenost i moderan pristup dali su vina koja su vrlo karakterna i ekstraktna, a pri tom su osvježavajuća i imaju niske alkohole. Mnogi će se složiti da se radi o kombinaciji koju i nije baš jednostavno postići.

Ugledna vinska kritičarka Jancis Robinson velika je ljubiteljica ovih vina, a na njezinom portalu stoji najbolja moguća preporuka za Verusov Sauvignon: „Damn delicious!“, što bi bilo nešto u stilu: „Senzacionalan!“

I u popularnoj Hiši Franko toče se vina iz VERUS vinograda.

S ulaznicom po cijeni od 80,00 kn sve etikete nove berbe moći će se kušati u Vintesi, a vinari  će ih i osobno predstaviti: Sauvignon 2020, Sivi pinot 2020, Rajnski rizling 2020, Šipon 2020, Chardonnay 2020 i Pinot crni 2019.

Također, tijekom degustacije trajat će poseban popust na kupnju vina što je odlična prilika za popuniti ljetne zalihe ovim vrhunskim buteljkama po AKCIJSKIM CIJENAMA.

Više informacija o događanju možete pratiti na linku: OVDJE.

https://www.facebook.com/events/1170483023377191?ref=newsfeed

 

VERUS VINA U VINTESI

Četvrtak, 24.06. od 18h do 20h

Ulaznica: 80,00 hrk

Link na Facebook Event