Samobor trail – prvo kolo Kontinentrail lige

Samobor trail će se ove godine održati kao prvo kolo Kontinentrail lige, u subotu, 12. lipnja, od 7:30 sati i to sa startom iz samog srca grada – s Vugrinščaka!

Nije tajna da svi vole trčati po samoborskim bregima, čija ljepota i raznolikost iznova zovu da se ovdje vratite. Nakon uživanja u prirodi i osobitostima prekrasnoga Samoborskog gorja, lijepo je po povratku se spustiti u centar na kremšnite, čašu vina i druge eno gastro delicije koje grad nudi. Stoga organizator, Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor, za sve zaljubljenike u trail trčanje i rekreativce koji vole provoditi vrijeme u prirodi, povezuje predivan pitoreskni centar Samobora s nevjerojatnim bogatstvom staza i posebnostima Samoborskog gorja.

Pokušali smo se prilagoditi novonormalno nastaloj situaciji i ispoštovati sve izazove, a opet, ponuditi vam svu ljepotu ovog predivnog kraja. Dođite i budite dio naše utrke na koju smo s razlogom ponosni i uživajte u bogatstvu prostora koje se očituje kroz brojnost staza, šuma, livada, izvora, biljnih vrsta i najviših vrhova Samoborskog gorja. Prihvatite izazov i prijavite se na jednu od ponuđenih staza, naravno, u skladu sa svojim fizičkim mogućnostima! – poručuju KCIPT-ovci.
Sve detalje o prijavama i utrci potražite na poveznici: https://kciptsamobor.com/samobor-trail/.
Vidimo se u Samoboru u subotu, 12. lipnja!