CRIKVENICA – FESTIVAL CVIJEĆA 2021.

Crikvenica će u razdoblju od 20. do 23. svibnja biti domaćin, sada već možemo reći tradicionalnoga, 21. po redu Festivala cvijeća. Festival će biti otvoren od 9 do 20 sati na glavnoj crikveničkoj tržnici.

Navedena četiri dana bit će u znaku živih boja i opojnih mirisa, stoga nikako nemojte zaboraviti posjetiti Festival cvijeća. Osim što festival ima prodajni karakter, posjetitelji će moći od iskusnih stručnjaka saznati brojne korisne savjete o uzgoju i njezi biljaka te uređenju interijera i eksterijera, što je iznimno bitno iznajmljivačima za nadolazeću sezonu.

Organizator 21. Festivala cvijeća je Opatija Expo i Udruga „Point“, suorganizator Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji Grad Crikvenica i „Eko Murvica“ d.o.o.

Uz boje i mirise cvijeća, na Rivijeri Crikvenica se do kraja svibnja možete napuniti energijom uz organizirane rekreativne aktivnosti koje se održavaju svakog vikenda, a ljubitelji gastronomije još sljedeća dva tjedna mogu uživati u posebnoj proljetnoj gastro ponudi u odabranim crikveničkim restoranima. Više o proljetnoj ponudi za rekreativce i gastroljupce potražite na www.rivieracrikvenica.com

Pozivamo Vas da svojom prisutnošću uljepšate šareni mozaik sastavljen od proljetnih boja, zvukova, mirisa i okusa. Dobrodošli u Crikvenicu!