Julius Meinl predstavlja vrhunsku Supreme kavu 

Julius Meinl Supreme je 100% arabika, premium proizvod s UTZ certifikatom za još više uživanja u kavi u ugostiteljskim objektima

Što može biti bolje od kave na sunčanoj terasi omiljenog kafića? Julius Meinl Supreme kava! Ljubitelji vrhunske kave, espressa ili cappuccina obožavat će ovu 100% arabiku, premium proizvod s UTZ certifikatom.

Oduševit će vas slatkasti okus te nježna, voćna aroma pomno branih i prirodno sušenih zrna arabike. Za savršeno zaokruženi doživljaj vrhunske kave tu je baršunasta kremasta struktura i zaokruženi okus čokoladne slatkoće.

A doživljaj će biti još i ljepši jer ćete ju piti iz novih, elegantnih sivih šalica modernog dizajna, osmišljenih baš za ovaj proizvod.

Uz vrhunske proizvode, misija tvrtke Julius Meinl, lidera u proizvodnji premium kave i čajeva, je učiniti svijet boljim mjestom. Tako i ovaj proizvod nosi UTZ oznaku – uzgaja se i prodaje po načelu održivog razvoja. Od 2014. godine, UTZ certifikat najveći je program za održivi uzgoj kave i kakaa u svijetu, a nosi ga 10 tisuća različitih proizvoda u više od 116 zemalja. UTZ-ovi partneri slijede strogi kodeks ponašanja, uključujući bolje metode uzgoja, uvjete rada i brigu o prirodi, što zauzvrat dovodi do boljih prinosa, očuvanog okoliša i kvalitetnijeg života farmera.

Dio je to Columbian Heritage projekta, pokrenutog 2019. na inicijativu Jeanette Meinl, direktorice nabave sirove kave u kompaniji Julius Meinl, koji prati održivi razvoj i podržava lokalne proizvođače kave na kolumbijskim plantažama kave. Aktivno ih se prati od financiranja ekološki prihvatljivih tehnologija sušenja kave, pa sve do programa obuke i pomoći za dobivanje UTZ certifikata za kavu.