AURA SHOP RIJEKA – PONUDA DOSTOJNA PRAVIH HEDONISTA

Riječki Korzo počašćen je novootvorenom trgovinom vrhunskog brenda Aura gdje Vas očekuju proizvodi ove sjajne  destilerije. Neizostavni Teranino-miljenik publike, rakije, vrhunska vina, džin kao i ostale domaće delicije, sada su još dostupnije u gradu koji teče.

Naime, prošlog tjedna, na Riječkom Korzu, otvorena je trgovina obiteljske destilerije Aura. Nakon Buzeta, gdje je sjedište njihove tvrtke i sama destilerija, trgovina u Humu, Motovunu, Rovinju, Grožnjanu, Novigradu, Poreču  i Vrbniku, na red je stigla i Rijeka.

”Bio je to logičan slijed obzirom da smo već duže vrijeme prisutni i jako dobro prihvaćeni u HoReCi na Riječkom području. Poklopilo se da smo uspjeli pronaći odličan prostor na vrhunskoj lokaciji, i to je bilo presudno. Na naše veliko  zadovoljstvo, uspjeli smo zaokružiti našu riječku  priču svojim shopom.”  poručio je Mišel Sirotić, vlasnik i direktor Destilerije Aura.

Možemo se samo nadovezati i bez zadrške reći kako smo prezadovoljni što je naš grad postao bogatiji vrhunskim Aurinim shopom sa doista impresivnom ponudom.

Definitivno ponuda dostojna pravih hedonista!

Photo: Dejan Hren