ODRŽANA VIRTUALNA POSLOVNA RADIONICA ZA 40 AGENATA IZ SAD-A I HRVATSKE

Nakon više od 130 održanih webinara za američke turističke profesionalce u prošloj godini, Ispostava Hrvatske turističke zajednice u Los Angelesu organizirala je prvi virtualni poslovni susret hrvatskih i američkih putničkih agenata u 2021. godini, izvijestila je voditeljica Ispostave Iva Bahunek.

Ova virtualna B2B radionica okupila je 40 agenata iz SAD-a i Hrvatske te su svi agenti imali priliku sudjelovati u 20 međusobnih sastanaka iz komplementarnih kategorija putovanja. Prije samih virtualnih sastanaka agenata, voditeljica Ispostave Iva Bahunek predstavila je podatke vezane uz trenutnu epidemiološku situaciju u Hrvatskoj, objasnila američkim agentima što će značiti uvođenje oznake „Safe stay in Croatia“ te način funkcioniranja Enter Croatia platforme.

„Vrlo sam zadovoljna rezultatom prve radionice, a zbog velikog interesa turističkih agencija u nadolazećim tjednima organizirat ćemo još nekoliko istovjetnih susreta putničkih agencija i turoperatora. Nadamo se i daljnjem oporavku situacije s globalnom pandemijom korona virusa jer je povoljna epidemiološka situacija jedan od osnovnih preduvjeta za realizaciju budućih turističkih putovanja“, izjavila je Bahunek.

Američki agenti generalno su iskazali velik interes za Hrvatskom i naglasili kako aktivno prate epidemiološku situaciju u našoj zemlji. Dodajmo kako je agente, tijekom uvodnog dijela radionice, pozdravila i nova generalna konzulica iz Generalnog Konzulata Republike Hrvatske u Los Angelesu Renee Pea, koja je predstavila rad konzulata i ponudila pomoć u informiranju o uvjetima i protokolima ulaska u našu zemlju tijekom pandemije korona virusa.