KRAŠ SLAVI DAN ZALJUBLJENIH KAMPANJOM #PODIJELILJUBAV

Simpatične poruke i slatki Kraševi pokloni siguran su put do srca

U vrijeme kad nam nedostaju druženja s dragim osobama pokazivanje ljubavi porukama i poklonima postaju važniji način izražavanja osjećaja i izjavljivanja ljubavi no ikad. Valentinovo je odlična prilika da dragu osobu podsjetimo na to koliko nam znači, a svima onima koji ove godine traže način da izraze svoju ljubav na kreativan i simpatičan način pomoći će Kraš prigodnom kampanjom #PodijeliLjubav.

Na stranici kras.hr Kraš je postavio virtualno Drvo ljubavi te je tako za sve one kojima nedostaje inspiracije u pisanju svojim simpatijama pripremio niz romantičnih poruka koje je u samo nekoliko koraka moguće poslati dragoj osobi ili ih podijeliti na svom profilu na Facebooku.

Svaka je poruka slađa ako je prati i sladak poklon, a u Kraševom asortimanu ideja nikad ne nedostaje. Najpoznatije Kraševe bombonijere, Bajadera i Griotte, za Valentinovo su odjenule prigodno ruho, a srcima su ukrašena i pakiranja mliječne Dorine i Dorine Noisette od 220 grama. Ljubitelji popularne Domaćice uživat će u ograničenom izdanju u kojima će pronaći omiljene kekse isključivo u obliku srca. Kupci u Kraševim trgovinama mogu pronaći i ekskluzivnu ponudu velikih etuija

Prelomi s čokoladama Dorina Domaćica original i Dorina Domaćica tamna od 300 grama, koje će čak i onima kojima nedostaje hrabrosti i odvažnosti olakšati izricanje dviju najljepših riječi „volim te“.

Udaljenost više ne predstavlja problem jer je Kraš pripremio i poseban paket za Valentinovo koji se sastoji od prigodnih Kraševih proizvoda i boce pjenušca, a moguće ga je naručiti putem platformi Glovo i Žuti klik te tako izravno poslati dragoj osobi kao slatko iznenađenje.r

Neovisno o tome pokazuje li se romantičnim porukama ili slatkim darovima, ljubav se dijeljenjem množi, stoga je Valentinovo idealna prilika za osvajanje srca, iskazivanje nježnosti ili pokazivanje zahvalnosti u čemu Kraš uvijek rado pomaže i inspirira.