JRE Croatia bogatija za dva nova člana: konobu Zijavica i restoran Navis

Restorani su to koji dolaze iz prekrasne kvarnerske regije i  fokusirani su na lokalne i sezonske sastojke.

KONOBA ZIJAVICA rezultat je 40 godina dugog obiteljskog posla – ribolova, koji je nadograđen na sljedeću razinu: kuhanje i posluživanje iskrene, svježe hrane.

Zijavicu vode supružnici Stiven i Tea Vunić. Terasa, smještena samo nekoliko centimetara iznad jedne od najljepših plaža Kvarnera, uistinu je posebno mjesto, savršeno za doživljaj malih remek djela kvarnerske i istarske kuhinje. Interijer je mala i ugodna konoba koja nudi izuzetno skladan spoj romantične prošlosti i uzbudljivih izazova današnjice. Diskretan dodir drveta i kamena okupan pastelnim bojama stvara dojam domaće i vrlo ugodne atmosfere.

Elegantan RESTORAN NAVIS s butik hotelom smješten je na liticama s pogledom na zaljev Preluk. Ovdje ćete biti razmaženi prekrasnim kulinarskim iskustvima i vrhunskim hospitalijama.

Ambijent je čaroban: na horizontu možete pogledati zamamni kvarnerski arhipelag dok vaši okusni pupoljci čekaju posebno iznenađenje. Kuhinja je nadahnuta najboljim sastojcima mediteranske i kontinentalne Hrvatske, pretvorena u inspirativni jelovnik koji se sastoji od sezonskih i lokalnih sastojaka.