Spa Clinic hotela Bellevue 5* dobitnik je nagrade „Croatia’s Best Hotel Spa“ 2020

Spa Clinic hotela Bellevue 5 *s otoka Lošinja proglašen je “Croatia’s Best Hotel Spa” za 2020. godinu od strane prestižnog World Spa Awards ™, etablirane globalne organizacije čiji je glavni cilj promicanje i nagrađivanje kvalitete u spa i wellness industriji. Pokrenut 2015. godine, ovaj godišnji program nagrada nastao je kao sestrinski događaj World Travel Awardsu ™, koji nagrađuje izvrsnost i potiče rast i inovacije u turizmu posljednjih 27 godina.

Nagrada Croatia’s Best Hotel Spa novo je međunarodno priznanje za hotel Bellevue 5*, koji je ujedno i nositelj brojnih drugih prestižnih priznanja, uključujući i ono za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj.

“Iznimno smo ponosni što smo osvojili nagradu “Croatia’s Best Hotel Spa“na World Spa Awardsu ove godine! Lošinj krasi izuzetan i prirodno ljekovit okoliš, a mi smo nastojali postići sklad znanosti beauty segmenta, wellness tehnologije i učinkovitih prirodnih rituala kako bismo stvorili savršenu kombinaciju. No, sve to ne bi bilo ostvarivo bez truda i rada našeg predanog tima. Također, željela bih zahvaliti i našim gostima na podršci te smo počašćeni što su nas mnogi prepoznali i glasali za nas!” rekla je Melissa Mettler, direktorica Spa i wellnessa za Lošinj Hotels & Villas, hotelski brend koji upravlja hotelom Bellevue.

Bellevue Spa Clinic je savršeno utočište u hotelu Bellevue 5 *,smještenom u živopisnoj uvali Čikat na Lošinju – otoku vitalnosti. U ovom prostranom wellness centru, gosti se mogu u potpunosti prepustiti integrativnim wellness programima i tretmanima svjetski renomiranih stručnjaka i brendova. U spomenute ubrajaju se poznati francuski pediker Bastien Gonzalez, Forlle’d Japan, Pharmos Natur i Valmont, kao i vrhunske neinvazivne medicinske estetske terapije, koje uključuju Ultherapy, Eximu, CryoSaunu, Oxygen i tretmane protiv starenja koje pruža tim estetičara, liječnika i dermatologa. Valja istaknuti i Spa Garden koji gostima na otvorenom nudi relaksaciju u sauni, hidromasažnoj kadi i malom bazenu. Bellevue je također poznat i po raskošno dizajniranom interijeru koji gostima pruža potpuni osjećaj luksuza.

 

O brendu Lošinj Hotels & Villas 

Krajem 19. stoljeća Lošinj je zbog svoje jedinstvene mikroklime i bogate prirode prepoznat kao ‘ljekovito mjesto’ poznato po bogatoj prirodi, kristalnom moru i čak 2600 sunčanih sati godišnje. Smješteni u uvali Čikat, usred borove šume, portfelj hotela Lošinj Hotels & Villas obuhvaća kolekciju koja se može pohvaliti s dva hotela s pet zvjezdica, hotelom Bellevue i boutique hotelom Alhambra, te tri luksuzne privatne vile (Villa Augusta, Villa Mirasol i Villa Hortensia) – idealno za „bijeg“, aktivni i obiteljski odmor te još mnogo toga. Klasična kolekcija brenda sastoji se od hotela Aurora 4* i obiteljskog hotela Vespera 4* koji su smješteni iznad Sunčane uvale u Malom Lošinju. Smješten uz grad Veli Lošinj, Vitality Hotel Punta jedan je od prvih gluten-free certificiranih hotela i pogodan je za one koje pate od astme i alergija, a nudi jedinstveni program plućne rehabilitacije, sauna zonu i novi fitness centar s panoramskim pogledom na more, kao i vrhunsku opremu i prostrane terene za vježbanje na otvorenom.