PINK WEEKEND

8. Pink Day festival odgađa se za ožujak 2021.,ali će, sukladno vremenima, pokušati pomoći vinarima da digitalno promoviraju i prodaju rosé.

Najavljujemo virtualni Pink Weekend powered by Premium Visa

Od 26. do 28. lipnja organizatori Pink Day festivala kreirali su virtualni Pink Weekend s ciljemda pomognu prodaju vrhunskih rosé vina. U proljeće je zbog COVIDA19 odgođen festival ružičastih vina Pink Day itrebao se održati u novom terminu – 28. Lipnja. No, sada se zbog potresa koji je oštetio zgradu Muzeja Mimara Pink Day odgađa za ožujak 2021. godine.

Da bi se obilježio taj dan, održat će se online Pink Weekend powered by Premium Visa – koji nudi zanimljiv program za sve ljubitelje vina, osobito roséa, a pratiti ga možete na Pink Day Facebook stranici. Tijekom vikenda od 26.-28.trojicavodećih hrvatskih sommeliera: Ivan Jug, Siniša Lasan i Mario Meštrović održat će kratke i zanimljive vinske radionice posvećene roséu – koje su snimljene i ponavljat će se svakih nekoliko sati.

Uz zabavne i edukativne sadržaje radionica,Pink Weekend powered by Premium Visa će ponuditi jedinstvenu priliku kupnje rosé vina vrhunskih vinarija i dugogodišnjih Pink Day izlagačapo promotivnoj cijeni. Posebne ponude koje odabrane vinarije nude moći ćete pratiti na Pink Day društvenim mrežama, a za plaćanje PBZ Card Premium Visa karticamavećina će vinarija odobritii dodatnih 10% popusta.

Stoga, od 26. do 28. lipnja pratite Pink Weekend powered by Premium Visa i kupite rosé vina idealna za nadolazeće ljetne dane, a svoje znanje obogatite kroz tri virtualne vinske radionice – kako biste spremni dočekali 8. Pink Day u ožujku 2021. – kada ponovno spremamo brojna iznenađenja i bogat program.