VJERUJU U HRVATSKU Otvoren prvi McDonald’s na autocesti A1 

Ovo nam je otvorenje iznimno značajno jer se događa usprkos svim izazovima uslijed krize koju je izazvao COVID – 19. Vjerujem da će naš prvi McDonald’s na autocesti postati omiljeno mjesto za predah i domaćim i stranim turistima, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska, prigodom otvaranja  McDonald’a Vukova Gorica, u sklopu INA odmorišta čime je postao prvi iz tog globalnoog lanca na autocesti A 1 Zagreb – Split.

Odmorišta na autocestama broje jako veliki broj putnika. Uostalom podatak kako je McDonald’s na odmorištu Vrata Jadrana nedaleko Rijeke imao veći promet nego svi riječki restorani zajedno, dovoljno govori sam za sebe. Istina i sa zastrašujućim refleksijama po stanje riječke ugostiteljske scene. 

 McDonalds u Vukovoj Gorici nudi svoj standardni program –  burgere i krumpiriće te McCafé  arabica – i to na samoposlužnim kioscima u moderno uređenom prostoru s prostranom terasom. Poslužuje se i doručak, a radno je vrijeme McDonald’sa Vukova Gorica je svaki dan od 6 ujutro do ponoći.