SUWI ZLATIĆ – organizira ekskluzivne radionice za hrvatsku publiku

Suwi Zlatic, jedan od najboljih sommeliera Europe, organizira ekskluzivne radionice za hrvatsku publiku

Na veliko zadovoljstvo brojnih vinskih znalaca i svih koji uživaju u kulturi vina, Suwi Zlatic, ambasador Champagne vina, jedan od najboljih sommeliera Europe, vlasnik titule najboljeg austrijskog sommeliera za razdoblje od 2014.-2017 te prvi edukator Sake -a na njemačkom govornom području   , u razdoblju od 01.lipnja  svibnja do 15. lipnja, održatće tri neovisne i tematski potpuno različite a vrlo atraktivne  ekskluzivne virtualne radionice namijenjene hrvatskoj publici.

Suwi Zlatic može se pohvaliti uistinu impresivnom biografijom i titualama od kojih je posebno bitno istaknuti naslove: prvak Austrije u Sommelierstvu ukupno 7 godina, Sake Sommelier Professional Educator SSA, Europski prvak za Champagne 2015. i 2016. godine,Rolling pin sommelier of the Year 2018.godinei osvajač prvenstva sommeliera u Švedskoj i Portugalu.

Sa svojim radionicamaSuwi je obišao Švicarsku, Njemačku, Austriju, Sloveniju i brojne druge zemlje svijeta, a u posljednja tri mjeseca njegove virtualne radionice privukle su više stotina ljudi iz zemalja poput, Njemačke, Asutrije,Švicarske, Japana , Južnoafričke republike ..  koji su željeli učiti ali i doživjeti kušanje na  nezaboravan način.  Nakon brojnih upita i velikog interesa hrvatske publike, odlučio se za niz radionica u kojima će polaznike provesti kroz različite teme.

Tri radionice koje očekuju hrvatsku publiku zamišljene su kao premium iskustvo u kojem će uživati svi vinski entuzijasti i profesionalna publika. Svaki polaznik će tijekom dva sata webinara moći aktivno sudjelovati u radionici , ukoliko to želi, a svi sudionici će dobiti 6 različitih vina te Power Point prezentacija o obrađenoj temi. Vina će polaznicima stići na kučnu adresu prije radionice zamotana u crnu foliju kako bi kroz virtualno slijepo kušanje učili i uživali.

Prva radionica održat će se u ponedjeljak, 01. lipnja  od 18:30-20:30 pod nazivom „Iconic Terroirs“. U ovom webinaru,g Zlatic će polaznike povesti na putovanje najpoznatijim terroirima na svijetu i razgovarati o najrazličitijim klimatskim utjecajima, vinarskim zanatima te utjecajima najboljih i najuzbudljivijih struktura tla. Cijena sudjelovanja u ovoj radionici je 65 eura.

U drugoj radionici „Everything in your life happens for a Riesling“, na slijepom će se kušanju kušati najvažnije stilovi Rieslinga, plemenite sorte grožđa koja se prije svega uzgaja u Njemačkoj, ali i u brojnim drugim vinogradskim zemljama. Radionica će se održati u ponedjeljak, 8. lipnja, s početkom u 18 sati 30 minuta, a cijena sudjelovanja iznosi65 eura.

Posljednja radionica će maestralno zaključiti ovaj ciklus, a na njoj će se kušati najveća svjetska vina. „Suwine prime time“ naziv je legendarne vrhunske degustacije za koju se iz podruma uvijek vade prava blaga. Polaznici će kušati vina: Chateau Grillet 2010, J.J. Prüm Wehlener Sonnenuhr 2009 Spätlese, Klaus Peter Keller Hubacker GG 2014,  Chateau Montrose 1988, Frescobaldi Luce de la Vite 2000 teBarolo Vursu La Spinetta 2011. Radionica će se održati u ponedjeljak, 15. lipnja,s početkom u 18 sati i 30 minuta, a cijena sudjelovanja po osobi iznosi 130 eura.

Suwi Zlatic, vrhunski stručnjak zavidnih referenci, za hrvatsku je publiku pripremio uistinu impresivne radionice koje će zasigurno privući mnoštvo vinskih profesionalaca i entuzijasta.

Prijaviti se možete ovdje:E-Mail info@suwine.at

www.suwine.at