JAMNICA BOTANICA – dašak prirode u Vašem domu

Blago gazirano piće na bazi omiljene mineralne vode, voća i aromatičnog bilja u dvije neodoljive kombinacije okusa, naranča i pelin, te limun i menta donosi iskonsko, prirodno ugađanje

U vremenu u kojem je uvelike promijenjen naš način i stil života teško je doživjeti proljeće i buđenje prirode u punom sjaju kako smo to do sada mogli. Zato ovog proljeća Jamnica donosi prirodu u vaš dom. U spoju omiljenih  mjehurića, sočnog voća i aromatičnog bilja pronaći ćete nešto potpuno novo od čega će svi okusni pupoljci procvjetati.

Upoznajte Jamnicu Botanicu, piće pomno biranih sastojaka iz vrta prirode

Jamnica Botanica dolazi u dva neodoljiva okusa: limun menta i naranča pelin. Aromatičan spoj limuna i mente donosi lepršave citrusne arome koje su skladno upotpunjene nježnim notama mente. S druge je strane neočekivan spoj naranče i pelina koji u svojim sočnim gutljajima ostavlja dašak gorkastoga blagotvornog pelina.

Natural indulgence – uživanje bez grižnje savjesti

Svjesni kako briga o zdravlju i vrhunski gastronomski užitak ne isključuju jedno drugo, a njihovo spajanje rezultira prirodnim uživanjem, odnosno natural indulgenceom. Nova linija laganih i premium pića na bazi je omiljene gazirane mineralne vode pažljivo obogaćene s 10 posto voćnih sokova i nježnim biljnim aromama. Jamnica Botanica nema dodanih šećera ni aditiva i sadržava samo prirodnu slatkoću podrijetlom iz voćnih sokova. U ovom inovativnom, blago gaziranom osvježenju moguće je uživati bez grižnje savjesti jer ima malo kalorija. Kako bi svaki slobodan trenutak uživanja bio okupan sjajnim okusima i umirujućim mirisima, potreban je upravo takav, idealan bezalkoholni spoj voća i bilja.

Hedonizam i želja za uživanjem u vrhunskoj hrani i piću koje je moguće konzumirati bez grižnje savjesti, doveli su do novih trendova. Sve se više cijene pića puna prirodnih sastojaka i sa što manje aditiva. Ukratko, traži se povratak prirodnom uživanju. Natural indulgence, životni stil koji promovira uživanje u ukusnoj i zdravoj, korisnoj te nutritivno raznolikoj hrani i piću nakon čije se konzumacije čovjek osjeća dobro i ispunjeno. Za one koji traže prirodni doživljaj punih voćnih okusa stvorena je Jamnica Botanica, piće pomno biranih sastojaka iz vrta prirode.