KRAUTHAKER – dostupan putem web shopa

I u ovim nepredvidljivim danima, bitno je pronaći nešto pozitivno i izvući najbolje iz trenutne situacije. Vrijeme provedeno kod kuće može se iskoristiti na brojne načine – bilo to učenje i usavršavanje kojem smo se dugo željeli posvetiti ili uživanje u malim ritualima koji nas ispunjavaju, kao što su kuhanje omiljenog jela i povremeno opuštanje uz čašu najdražeg vina.

Svima onima koji se žele razveseliti vinima koja već godinama simboliziraju sklad i kvalitetu, vinarija Krauthaker omogućila je kupnju putem web shopa i besplatnu dostavu u domove diljem Hrvatske.

Zahvaljujući očuvanoj prirodi, pogodnoj klimi i podneblju, a nadasve kvalitetnoj zemlji, iz podruma ove vinarije izlazi ukupno 25 etiketa. Ipak, vinogradarstvo i vinarstvo Krauthaker, posebnu pozornost posvećuje domaćoj autohtonoj sorti graševini.

Jedna od njihovih najpoznatijih i najomiljenijih predstavnica ove sorte je Krauthaker Graševina Mitrovac 2018. Ovo vino dolazi isključivo iz starih vinograda, u kojima se dio radova u vinogradu radi s konjima. Svježe je, na nosu s dosta voćnosti i cvjetnim notama, a u ustima je toplo, dobro zaobljeno, skladno, dobra tijela. Krasi ga kristalno sjajeća slamnato – žuta boja, miris solidnog intenziteta koji upućuje na svježu jabuku, a donekle i na vinogradarsku breskvu, ali nudi i ponešto svijetlog poljskog cvijeća. Okus je živ, s dobrom kiselosti, te na kraju, s ugodnom blagom gorčinom, svojstvenom vinu ove sorte.Poslužuje se na temperaturi od oko 10 do 12 Celzijevih stupnjeva, a odlično upotpunjuje različita hladna i topla predjela primjerice domaći narezak, tjesteninu s umakom od povrća, rižoto s plodovima mora, ribu i teletinu.

U podrumu Krauthaker njeguju se i dozrijevaju vina svih berbi, od kasne do izborne berbe, a njihova Krauthaker Graševina 2017, izborna berba prosušenih bobica pravi je odabir za ljubitelje skladnih i elegantnih vina s dobro iskazanom voćnošću.

Uljepšajte si ove dane i opustite se uz umjetnost boja, okusa i mirisa vinarije Krauthaker.

Web shop: https://www.krauthaker.hr/nasa-vina/

Više informacija na: https://www.krauthaker.hr/