JRE AKTIVAN I U VRIJEME KORONE chefovi interaktivno kuhaju s namirnicama iz hladnjaka

Situacija koja je zbog očuvanja zdravlja zaustavila globalni ugostiteljski sustav reflektirala se dakako i na jednu od najznačajnijih svjetskih gastro organizacija, Jeunes Restaurateurs, JRE koji osim u Europi svoje članove ima i u Australiji. I njihovi su restorani zatvoreni, ali, što im je i inače imanentno, ne  napušta ih nada, pa i svojevrsni optimizam da će jednog dana kad sve prođe opet biti razloga za sreću. Njihovih chefova i gostiju.  U ovom ni malo jednostavnom trenutku javnosti se obratio Daniel Lehmann, predsjednik JRE-a.
“Nalazimo se u teškim i nesigurnim vremenima. Proteklih dana vlade širom Europe odlučile su zatvoriti naš svakodnevni život kako bi pobijedile epidemiju Corone. Mi u potpunosti poštujemo i podržavamo njihove naputke, a svima koji cijene naš rad, želimo poslati pozitivnu i toplu poruku. Naša industrija je pod ozbiljnom prijetnjom, ali kako unutar  JRE-a cijenimo međusobnu suradnju, kako podržavamo jedni druge, zajedno ćemo podnijeti teškoće. Naša glavna briga sada je sigurnost i zdravlje svih nas i vas –  naših gostiju, suradnika, našiih odanih članova, osoblja, naših obitelji prijatelja baš kao i dobavljača. Ova pandemija zahtijeva uvid i prilagodbu. To nas čini poniznima, ujedinjuje…. Nažalost, mnogi od nas ne mogu vam sada služiti kao što ste očekivali. Iskreno se ispričavamo zbog toga! Ali, vratit ćemo se i vratit ćemo se jači, istaknuo je Lehmannn.

Ono na što se JRE odlučio da njegovi kuhari izazivaju jedni druge, da kuhaju iz svojih domova i pokazuju svima kako pripremiti zdrav i ukusan obrok s onim što nađu u svojim frižiderima, dakle prave gastro kreacije za teška vremena.

Adresa na koju se mogu obratiti svi oni koji žele biti interaktivni s JRE chefovima, napraviti svoja jela po njihovim uputama i o svemu ihobavijstiti mogu se obratiti na adresu #JREwhatsinthefridge

Krenite, s duhom JRE-a izolacija se lakše podnosi!