HRVOJE SERDAR osvojio drugo mjesto na THE GOLDEN CITY GATE

Veliki uspjeh hrvatskog fotografa i redatelja Hrvoja Serdara  međunarodnom turističkom multimedijskom natjecanju “The Golden City Gate“, u Berlinu

Hrvatski fotograf i redatelj ,Hrvoje Serdar, osvojio je drugo mjesto na međunarodnom turističkom multimedijskom natjecanju “The Golden City Gate“, koje se već 20. godina zaredom održava u sklopu vodećeg turističkog sajma ITB u Berlinu.

Hrvoje i njegov tim, nagradu su osvojili u kategoriji „hoteli“ za promotivni video luksuznog Valamar Collection Marea Suites 5* Poreču.

Video se snimao dva dana, a ideja je bila prikazati spoj obiteljskog odmora i luksuza te prenijeti priču o obitelji, zajedništvu i stvaranju uspomena: „To smo uspjeli kombinacijom luksuznih kadrova i obiteljskih snimaka , sve s naglaskom na iskrene  emocije“., rekao je redatelj spota Hrvoje Serdar.

„Snimanju smo pristupili iskreno i naša je autentičnost prepoznata“ ,naglasio je da su upravo emocije ključni aspekt uspješnog videa:„Emocije i ljepotu destinacije koje smo uspjeli prenjeti bitne su za film,.

Iza Hrvoja Serdara je mnogo uspješnih domaćih i inozemnih kampanja, a specijaliziran je za fotografiranje i snimanje hotelskih grupacija, eksluzivnih destinacija i gastronomije.

U svom portfoliu ima fotografije nekih od najluksuznijih hotela na svijetu uključujući one na Maldivima, Sejšelima, Maroku i drugdje. Također, dobitnik je nagrade “Baldo Čupić”za najbolji nacionalni turistički film 2017. godine.

Natjecanje „The Golden City Gate“dodjeljuje nagrade u 18 kategorija, a prijaviti se mogu gradovi, države, regije, hoteli i spa resorti, oglašivačke i event agencije, turističke organizacije, avio kompanije, izdavačke i produkcijske kuće. O pobjednicima je odlučio žiri sastavljen od 45 neovisnih sudaca koji su profesionalci u svom području: putnički agenti, profesori, studenti, redatelji, ministri, konzuli, ambasadori i umjetnici koji i sami često putuju po svijetu.