CONDE NAST TRAVELER Hvar najljepši europski otok!

HTZ

Hvar je po mišljenju 600 tisuća čitatelja jednog od globalno najutjecajnijih magazina najljepši otok u Europi

Fantastičan uspjeh Hvara! U izboru što 32. godinu za redom provodi Conde Nast Traveler, jedan od najutjecajnijih  i najluksuznijih magazina posvećenim putovanjima koji izlazi u SAD, proveo je konkurs na kojem su se birali najljepši otoci svijeta izvan države njihovog izlaženja za koju je provedena posebna anketa. Razdijeljeni u skupine po pet, ovisno o globalnim pozicijama izabrani su najbolji. Hvar je tako prema glasovima 600 tisuća čitatelja tiskanog ili digitalnog izdanja Conde Nast Travelera uz to i jedan od 30 najljepših otoka svijeta.

Uz Hvar najbolji su još i Peuerto Rico za Karibe i Atlantik, Boracay na Filipinima za Aziju, Whitsunday je najbolji za Australiju i Južni Pacifik, i na kraju kanadski Cape Breton koji je NO1 u Sjevernoj Americi.

Znanu izdavačku tvrtku je 1909. godine u New Yorku utemeljio Conde Nast, da bi danas bila posebno  moćna u domeni putovanja. Postići ono što je među njihovim čitateljima postigao Hvar, savršena je promocija ne samo tog našeg otoka nego i Hrvatske u cjelini.

FOTO HTZ, CONDE NAST