SVI ZA NJEGA

Hrvatsko društvo bolesnika s rakom prostate (HDBR) i poznati hrvatski chefovi kuhinje, Braco Sanjin, Hrvoje Zirojević i Ivan Pažanin, praćeni umjetnikom hrvatskog vinarstva Androm Tomićem, 28. siječnja 2020. godine u restoranu TheLoft u Westgate Shopping Cityju organiziraju donatorsku gala večeru pod nazivom „Trio fantasticus za njega“.

Donatorska gala večera održat će seu sklopu akcije „Svi za njega“ koju organizira Hrvatsko društvo bolesnika s rakom prostate (HDBRP), kojim predsjeda primarijus Egidio Ćepulić, dr.med. Rak prostate po učestalosti do sada je bio 2. najčešći zloćudni tumor u Hrvatskoj, a od ove godine se prema istraživanjima popeo na 1. mjesto.

Donatorska gala večera za cilj ima prikupiti sredstva za akciju HDBRP-a, kojom se želi povećati svijest o važnosti pregleda koji omogućuje rano otkriće raka te sprječavanje brzog širenja na ostale organe.

Na gala večeri sjajne mediteranske delicije, koje će pripremati naši vrhunski chefovi u 5 sljedova, pratit će 5 različitih vina hrvatskih vinara – radi se o vrhunskim vinima VinarijeTrapan, Galić Vina, BIBICh vina i SaintsHills Vinarije te desertnom vinu proizvedenom od prosušenog grožđa najkvalitetnijih dalmatinskih sorti – Tomić Petar Hektorovich2016. Tom će prigodom Andro Tomić, legenda hrvatskog vinarstva, koji samo za tu priliku dolazi sa Hvara, čitati stihove posvećene Mediteranu, a njegovo vino savršeno će se sljubiti s desertom koji priprema MarinMedak iz RougeMarina.

Za vrhunski glazbeni ugođaj svojim sjajnim vokalnim izvedbama uz pratnju klavira pobrinut će se Gabrijela Hrženjak, naša poznata solo pjevačica, a voditelj kroz večer bit će Milan Majerović-Stilinović. Gabrijela Hrženjak studentica je solopjevanja na Akademiji za glasbo u Ljubljani, te studentica solopjevanja u Zagrebu, u klasi profesorice Lidije Horvat Dunjko. U veljači joj izlazi prvi singl u izdanju Croatia Recordsa, a veliki uspjeh ostvarila je prošle godine u showu “Zvijezde RTL 2018” gdje se plasirala u top 10. Iza sebe ima i 7 međunarodnih natjecanja iz solopjevanja.

Na ovoj donatorskoj večeri očekuje se dolazak čelnih ljudi medijske i FMCG industrije, te članova Hrvatske gospodarske komore i Američke gospodarske komore u Hrvatskoj. Svi zainteresirani, koji žele pomoći ovoj akciji te istovremeno uživati u eno-gastronomskim delicijama uz profinjeni glazbeni program svoje mjesto na večeri mogu još osigurati uplatom na sljedeći način:

Primatelj uplate: Hrvatsko društvo bolesnika s rakom prostate, Kačićeva 15a, 10000 Zagreb, IBAN: HR8523400091110791095, Opis plaćanja: Donacija, Iznos: 500,00 kn za jedno mjesto, te unosom svojih podataka nakon uplate na sljedeći link:

http://bit.ly/SviZaNjega