Novi vizualni identitet SAN MAURA za novu generaciju gastro i eno hedonista

Na krajnjem sjeveru Istre smjestio se bajkoviti istarski gradić Momjan. Ovo idilično srednjovjekovno mjesto, poznato po vrhunskim vinima i prekrasnoj prirodi, prava je destinacije za sve željne mira i tišine, izvrsne eno-gastronomske ponude i nezaboravnih vizura.

Momjan se nalazi na maloj uzvisini s koje puca prekrasan pogled na more, posebno iz zaseoka San Mauro gdje se smjestio i istoimeni agroturizam. Ovo imanje, koje vodi nekadašnja plemićka obitelj Sinković, jedno je od simbola vinskog turizma Istre.

Nadmorska visina od 200 do 350 metara, osunčani blago brdoviti pejzaž, flišna zemlja i mikroklima, čine idealne preduvjete za nastavak 100 godine stare vinske priče koja se sada piše pod budnim okom enologa Patrika Sinkovića.

San Mauro sinergija je tradicije i stručnosti, a nedavno je hrabro zakoračio u novi vizualni identitet za koji je zaslužan Atomik studio. San Mauro vina i likere tako danas krase moderne, urbane i stilizirane etikete s nesvakidašnjim glavnim motivom – svinjicama tartufarima.  Zašto su upravo one postale zvijezde modernih etiketa i redizajna web stranice, objasnio je menadžer San Maura, Sergej Sinković:

„Ta priča je krenula prije 20 godina kada je moj otac uzeo jednu meksičku svinjicu za tartufara. Na kraju je ona postala slobodni kućni ljubimac, a to je jako zaintrigiralo goste i posjetitelje te smo po tome postali prepoznatljivi kao brend.“

Osim u izvrsnim vinima i likerima, u San Mauru se uživa i u ukusnim mediteranskim i istarskim specijalitetima, proizvedenima na njihovom imanju. Na meniju restorana se tako nalaze domaći pršut i sir, razne tjestenine i glavna jela od kojih je svakako vrijedno istaknuti ponudu autohtonog istarskog  goveda – boškarina.

Uz vina i likere, San Mauro proizvodi i mnoge druge delicije kao marmeladu, maslinovo ulje i balzamični ocat.

Dora, Libero, Sergej i Patrik Sinković u San Mauru su objedninili sve ono što Istru čini tako posebnom – prirodne ljepote, ukusne specijalitete, odlična vina i vrhunsku uslugu. Novi dizajn i pristup brendu, te odlična vina i vrsne likere prepoznat će nove generacije hedonista te svi ljubitelji izvrsne gastronomije i enologije.