TZ Opatije sudjelovala na IBTM World u Barceloni

 Turistička zajednica grada Opatije nastupila je od 19. do 21. studenog na jednoj od najvećih svjetskih kongresnih burzi IBTM World u Barceloni. Burza svake godine okuplja više od 2.600 izlagača iz cijelog svijeta, te je mjesto na kojem se destinacije, hoteli, agencije i drugi dionici kongresne ponude susreću s kupcima iz 77 zemalja svijeta.

Hrvatsku je predstavljalo 20tak izlagača, koji su, osim kroz prezentaciju na nacionalnom štandu, usluge prezentirali i na štandovima svojih grupacija, udruženja ili promotora.

Tijekom 3 dana burze predstavnici TZ grada Opatije održali su 35 unaprijed dogovorenih b2b sastanaka s novim kupcima, potencijalnim organizatorima konferencija kojima su istaknute prednosti koje Opatija pruža u organizaciji poslovnih skupova. Posebno veseli činjenica da dio kupaca već poznaje Opatiju od ranije.

Tijekom sastanaka predstavljen je i novi kongresni katalog Opatije koji potencijalnim kupcima – organizatorima konferencija prezentira kongresnu ponudu Opatije te pruža sve potrebne informacije o destinaciji i uslugama u destinaciji.

Nastupom na IBTM World-u, jednoj od najvećih kongresnih burzi u svijetu, osigurana je vidljivost Opatije kao kongresne destinacije na međunarodnom kongresnom tržištu.