NOW by KARAT JEWELRY & Maja Matas

Nova ‘NOW’ kolekcija svojim IT komadima daje novu definiciju minimalizma

Tako tres French, tako šik, a u potpunosti hrvatsko. Na tržište  je upravo lansirana ‘NOW’ kolekcija poznatog branda nakita Karat Jewelry, koji broji skoro sedamdesetogodišnju tradiciju vrijednu svake pažnje, i nagrađivane dizajnerice Maje Matas. Dizajnerska kolekcija imena NOW predstavlja komade nakita koji su naoko ‘obični’, ali zapravo toliko posebni i vrijedni. Baš i kao svakodnevnica u našim životima.

Ako zavirite u kampanju, kroz jako francuski svakodnevne fotografije, ”na prvu” ćete uočiti prekrasni set jednostavnog tankog prstenja (3 komada u setu). Osim toga, linija uključuje dva modela iznimno cool i fashion prstenja  koji se nose preko 2 prsta. Naušnice su toliko jednostavne, a opet toliko posebne da ćete zaključiti da još takve niste vidjeli.

The time is NOW. Your time is NOW.

Poruka jednostavne, a opet fascinatne kampanje jest osvještavanje života u momentu. ‘U ubrzanoj svakodnevnici često zaboravljamo vidjeti ljepotu u malim trenutcima. Gotovo uvijek propuštamo “colateral beauty”. Kolekcija  NOW  nastala je iz želje da se osjećamo dobro i blistavo u svakom trenutku. Neovisno koliko taj trenutak bio neglamurozan i krajnje operativan…

NOW je naš unutarnji preokret. Koncept koji slavi življenje u momentu. NOW žena je znatiželjna, ambiciozna, ne traži idealan trenutak, ne čezne za onim što nema. Slavi ono što ima.’ – objašnjavaju Rene Krasnić Velicki i Maja Matas.

Kolekcija je dostupna na webshopu www.zlatarnicekarat.com, dok sve novitete ovog branda možete pratiti na Instagram profilu Karat Jewelry-ja.

Rad Maje Matas možete pogledati na http://www.majamatas.com/ i Instagram profilu.

Modeli: Ivana Vukušić i Mia Matić

Foto: Karmen Pozmić