DOMENICA u novom spotu izgleda zanosno – uvjerite se i sami!

Mlada pjevačica predstavila je emotivnu baladu  „Ćiribu Ćiriba“ kojom će odmah začarati publiku

 Mlada i talentirana pjevačica Domenica već nakon izdavanja svoje prve pjesme „Kad sam s tobom ja“ svojim vedrim duhom pridobila je brojne obožavatelje. Ubrzo je postala miljenica publike, ali i uzor mnogih djevojaka, koje se mogu poistovjetiti s ljubavnom tematikom njezinih pjesama. Nakon hitova „Vidi se iz aviona“, „Ljubavna limunada“, „Baš baš“, „Ne vidim, ne čujem“ i „Nema te svit“, upravo je predstavila svoj novi singl „Ćiribu Ćiriba“, ujedno četvrti po redu ove godine, koji je i najava za istoimeni nadolazeći album.

Naime, u pripremi je prvi njezin samostalni album „Ćiribu Ćiriba“ koji njezina brojna publika, koje je s razlogom svakim danom sve više, već dugo iščekuje. Ova pjevačica svojim zvonkim glasom i specifičnom, pomalo sramežljivom, ali zarazno magičnom energijom, na prvu je začarala glazbenu scenu, zbog čega je naziv novog singla i albuma pun pogodak.

Ugođaj i zvuk pjesme drugačiji su od njezinih prijašnjih hitova, pa je tako ovom baladom predstavila i svoju ozbiljniju, emotivnu stranu. To čini svojevrsnu prekretnicu njezine karijere, radi čega joj je ova pjesma vrlo posebna.

Pravi trenutak, melodija i pravi stihovi ne traže mnogo razmišljanja, a Domenica je otkrila kako je odmah znala da je ovaj singl upravo za nju.  „Pjesma me osvojila na prvu pa se nadam da će tako i moju publiku!“ – izjavila je pjevačica.

Tekst i glazbu za singl potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, s kojima ju veže posebna nit kroz gotovo njezinu cijelu karijeru. Predstavljen je i spot za pjesmu, za čiju je produkciju zaslužan dvojac „Sestrice“. U svom najzanosnijem izdanju do sada, Domenica je kroz spot prikazala priču o neuzvraćenoj ljubavi i ljubavnom trokutu u kojem se našla.

Foto: Luka Sepčić