ADIDAS – Calling All Creators

Prijavite se na natječaj Calling All Creators

 Adidas objavljuje natječajCalling All Creatorsu kojem poziva sve zainteresirane likovne i primijenjene umjetnike, dizajnere i sve ostale kreativne manufakturiste da prijave svoja kreativna rješenja, dobiju priliku izložiti svoj rad u adidas trgovini u Ilici 21 i postanu novi adidas kreatori.

Natječaj je otvoren do 8. prosinca, a tema natječaja je prenijeti dio gradske svakodnevnice i vizure grada u adidas trgovinu i pretvoriti je u kreativno platno.

Sve informacije o načinu prijave, uvjetima sudjelovanja i nagradi moguće je saznati na web stranici https://callingallcreators.hr/.

Povodom toga je oformljen i stručni žiri koji se sastoji od poznatih umjetnika i marketinških stručnjaka. Marina Mesar Oko, najtraženija hrvatska umjetnica čiji su murali i slike poznate na svjetskoj urbanoj sceni; Filip Peraić, dizajner koji je surađivao s brojim svjetskim brendovima kao što su adidas i IBM; Ivana Nikolić Popović i Aleksandar Battista Ilić, inicijatori programa Projekt Ilica, akademski profesori i autori svjetski relevantnih umjetničkih projekata te Ivana Mićin, adidas Retail Marketing Manager SEE zajedničkim će snagama i znanjem odabrati najbolji rad koji će se postaviti 20. prosinca na eventu u adidas shopu u Ilici 21 te ostati kao trajno kreativno rješenje.

Adidas trgovina u Ilici 21 jedinstven je prostor koji je u potpunosti posvećen kreatorima sporta i orginalnosti koji pomiču granice i kreiraju nova pravila. Predstavlja svojevrsni teren na kojem se kreatori mogu pripremati za svoju igru, trenutak inspiracije, intervenirati i opremiti se za sljedeću etapu stvaranja.