15. DANI MLADOG MASLINOVOG ULJA

Grad Vodnjan-Dignano već je desetljećima prepoznat kao područje proizvođača vrhunskih maslinovih ulja koja su rezultat rada vrijednih ljudi te zajedničke vizije i usmjerenosti prema izvrsnosti. Upravo je i višegodišnje održavanje međunarodne manifestacije „Dani mladog maslinovog ulja-Giornate dell’olio d’oliva novello“ potvrdilo da ulaganja u promociju i brendiranje Grada Vodnjana-Dignano donosi izuzetne rezultate. Benefite kroz manifestaciju imaju, ne samo proizvođači maslinovih ulja, već i cijela zajednica koja potiče gospodarstvenike sa šireg područja na razvoj i nova ulaganja kojih je sve više iz godine u godinu.

Ovogodišnja manifestacija „Dani mladog maslinovog ulja- Giornate dell’olio d’oliva novello“održava se u Vodnjanu od 15. do 17. studenoga. Nastojimo da međunarodna manifestacija koja okuplja proizvođače vrhunskih maslinovih ulja, ali i drugih poljoprivrednih proizvoda i delicija bude privlačna i dostupna svim skupinama potrošača, od ugostitelja do kućanstava.

Nastavljamo i u smjeru edukacije te informiranja široke javnosti o važnosti konzumiranja mladog maslinovog ulja, jer upravo je njemu i posvećena ova manifestacija. „Dani mladog maslinovog ulja-Giornate dell’olio d’oliva novello“ posebno pridonose afirmaciji vodnjanskog ekstradjevičanskog maslinovog ulja koje je danas itekako prepoznatljiv autohtoni vodnjanski brend i u svjetskim razmjerima jedno od najboljih maslinovih ulja. Bogat trodnevni program manifestacije donosi brojne zanimljive sadržaje iz područja uzgojamaslinarstva, o proizvodnji maslinovog ulja te o raznovrsnosti i kvaliteti ekstradjevičanskih maslinovih ulja.
Uobičajeno, tijekom tri dana Vodnjan ugosti oko 20.000 posjetitelja koji uživaju u programima pod šatorom od čak 2000 kvadrata, gdje svoje proizvode i usluge nudi više od 100 izlagača, proizvođača maslinovih ulja, drugih autohtonih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda te poljoprivredne opreme. Cjelodnevni gastro-show okuplja najbolje kuhare i chefove s područja Istre i Kvarnera. Više od 10.000 obroka priprema se od najboljih namirnica i autohtonih proizvoda, a svaka delicija povezuje se s pričom mladih maslinovih ulja našeg područja. Manifestacija nudi tri dana puna mirisa i okusa vrhunskih ekstradjevičanskih maslinovih ulja te jela koja spajaju tradicionalnu i suvremenu gastronomiju.

Ova tradicionalna manifestacija jedinstveno je mjesto koje okuplja velik broj posjetitelja te vjerujemo da je odlična prilika da predstavite Vašu tvrtku, gospodarsku djelatnost, proizvode ili usluge.
Stoga Vas pozivamo da uveličate ovogodišnju manifestaciju te da budete izlagač na „15. Danima mladog maslinovog ulja – XV Giornate dell’olio d’oliva novello“ u Vodnjanu.
Vjerujemo da ćete prepoznati manifestaciju kao vrlo interesantnu priliku za predstavljanje Vaših proizvoda i usluga te da ćete postati partner „Dana mladog maslinovog ulja-Giornate dell’olio d’oliva novello“ u Vodnjanu!

Veselimo se uspješnoj suradnji i vidimo se na „Danima mladog maslinovog ulja-Giornate dell’olio d’oliva novello“ u Vodnjanu!