Subota koja se ne propušta – VINSKA FACA POSLIJE PLACA

Vinska faca poslije placa ovu subotu 09.11. ulazi u svoje 4. izdanje. Po 4. put okupit ćemo brojne vinoljupce u wine shopu Witrina Zagreb kako bi se poslije placa svi zajedno podružili i opustili na vinskoj degustaciji koja i ovaj put u grad dovodi najveće vinske face.

Dame i gospodo dobro se držite…. Sa svojim vinima dolaze nam Alen Bibich (BIBICh WINE CROATIA i Peter Poletti (Vina Poletti). Rijetko se toliko velikih etiketa nađe na jednom mjestu. Ali, to nije sve, dolazi nam i prijatelj iz Goriških brda kojeg rado viđamo u ovim krajevima Jean-Michel Morel – Kabaj Jean Ml

Bacite malo pogled na ono što ćemo kušati?
Poletti Malvazija 2018.
Bibich Bas de fain sauvignon blanc 2015.
Kabaj Pinot bijeli 2015.
***
Poletti Teran 2016.
Kabaj Cuvée Morel 2010. (bordoška kupaža: merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, petit verdot)
Bibich Bas de bas crno 2015.

Partneri događanja pratit će nas kao i uvijek sa finim zalogajima.

Sad vas molimo da obratite pažnju i na naše posebne goste koji nisu direktno iz vinskog svijeta, ali vino i gastronomija čine važan dio njihovog svijeta: s nama su spisateljica Olja Knežević, dobitnica V.B.Z.-ove nagrade za najbolji neobjavljeni roman „Katarina, velika i mala“, i poznati arhitekti i supružnici Alemka i Otto Barić. Neizmjerno im se veselimo.

Neizmjerno se veselimo i svim vinoljupcima koji će nam se pridružiti na ovoj jutarnjoj vinskoj „kAVI“. I ne zaboravite, idealno vrijeme za kušanje vina je subota u 11h. Vi dokažite suprotno 😊

Cijena po osobi iznosi 75,00 kn i plaća se po dolasku. Ljubazno molimo da rezervirate svoje mjesto na mail: jelena@winetimeexperience.com ili telefon: 091 566 1843.

Izdržite do subote!