Skriveni austrijski dvorac za vrhunski doživljaj

Povijesna priča koja seže u 16. stoljeće, doza dekadencije i odmor za pamćenje! Hotel Falkensteiner Schlosshotel Velden na austrijskom jezeru Wörth je kao stvoren za vikend bijeg koji želite dugo pamtiti

 Usluga na razini pet zvjezdica, vlastita hotelska marina, luksuzne sobe i apartmani, ugodan SPA, odlična gastronomska ponuda – Falkensteiner Schlosshotel Velden u Koruškoj je savršen odabir kada želite malo zastati i uživati u životu. Hotel s pet zvjezdica raspolaže s 105 prvoklasnih soba i apartmana za jedinstveni doživljaj odmora, tu je i Acquapura SPA s unutarnjim bazenom, 14 prostorija za relaksirajuće tretmane, fitness studijom, te privatnim beach klubom s vanjskim bazenom i direktnim pristupom jezeru Wörthersee. Nastavljaući u istom tonu, restoran Schlossstern, jedan od ukupno tri restorana hotela Falkensteiner Schlosshotel Velden, nudi savršene delicije.

Elemente unutrašnjeg uređenja karakteriziraju čiste linije i minimalističke forme. Dominantne boje su bež i tamno smeđa, dodatno obogaćene zlatnim naglascima koji hotelu daju dozu luksuza. Spoj elegantne arhitekture iz 16. stoljeća, elementi zlata i mramora i najmodernija tehnologija! Svjetlo ćete ugasiti laganim dodirom ekrana diskretno smještenog u ladici pokraj kreveta, a TV ugrađen u ogledalo gledati i u kupaoni dok uživati u ogromnoj kadi u mramoru.

Burna povijest dvorca ima toliko priča, a posebno je zanimljiva jedna iz novijih vremena. Godine 1990. među vlasnike se upisao i poznati milijunaš, fotograf, autor, kolekcionar, industrijalac, astrolog i playboy Günter Sachs, praunuk jednog od pionira njemačke automobilske industrije Wilhelma von Opela i svojedobno suprug poznate hollywoodske glumice Brigitte Bardot.

Ljubitelji sporta mogu okušati svoje umijeće na ekskluzivnim golf terenima, a kondiciju možete održavati u modernom fitness studiju s visokotehnološkom kardio opremom. Mir i harmoniju pronađite uz jogu koja se prakticira uz jezero u okruženju dvorca. Uz to, možete koristiti i lekcije holističke medicine kako biste aktivirali svoju energiju, povećali vitalnost i poboljšali osobno blagostanje.

Poseban ugođaj pruža i privatni klub na plaži s vanjskim bazenom, pristupom jezeru i marini. A za nešto posebno rezervirajte hotelski gliser i provozajte se jezerom uz čašu pjenušca!