Radionica VINARIJE ŠTAMPAR na Hedonist – Gourmet & Wine

Hedonist Gourmet & Wine 2019 festivala ovog će vikenda u Opatiji okupiti ljubitelje vrhunske gastronomije i vina. Po prvi put, na festivalu će se predstaviti i Vinarija Štampar koja će u petak 25. listopada u 15 sati predstaviti svoje etikete na vinskoj radionici.

Štampar vina su nagrađena od domaćih i stranih stručnjaka te prepoznata od brojnih europskih ugostiteljskih destinacija, vodećih nacionalnih restorana, distributera i vinoznalaca, a posljednja potvrde kvalitete vinariji je stigla u obliku srebrne medalje s jednog od najprestižnijih svjetskih ocjenjivanja vina – Decanter World Wine Awards za njihov Štampar Pušipel Classic 2018.

Radionicu će osobno voditi David Štampar, mag. ing. agr., a posjetitelji će imati priliku kušati vina: Štampar Urban White extra brut 2014, Štampar Pušipel Classic 2018, Štampar Sauvignon 2018, Štampar Chardonnay Pro et contra 2016, Štampar Muškat žuti 2018 i

Štampar Urban Red 2016.

Spoj tradicije, znanja i inovacije formula je uspjeha ove vinarije koja se smjestila u Svetom Urbanu u prekrasnom Međimurju.

Posjetite ovu radionicu i uživajte u bojama, okusima i mirisima Međimurja.