NAJVEĆA ZVIJEZDA “TUĐMANA” “Aura” i “Karbun” osvojili glavni HR aerodrom

Ako je središnja zračna luka neke države, a u slučaju Hrvatske to je “Franjo Tuđman” u Zagrebu, ogledalo njezinih specifičnosti, a svaka se trudi da tako bude, onda je buzetska destilerija Aura – najveća hrvatska zvijezda!
Na odjeljku gdje se nude klasni hrvatski “jestivi suveniri” paleta Aurinih proizvoda je vrhunski prezentirana tako da je više nego sigurno kako su njezini proizvodi na taj način izvezeni u više od stotinu država svijeta.
S obzirom na popularnost gina koja je danas globalno rasprostranjena, Karbun je u samom centru pažnje.


Sve zajedno i ne čudi jer kad govorimo o Auri, govorimo o jednom od hrvatskih fenomena. Od ideje do vrhunske realizacije nastala je u apsolutno privatnim aranžmanu. Da bi za vrlo kratko vrijeme dosegnula vrhunac u čitavom nizu segmenata – dizajn ambalaže i etiketa, sajamski
prezentacijski set kao i lepeza proizvoda vrlo su upečatljivi, dok sama de9stilerija i posebno njezina kušaonica idu u red najboljeg što se u tom segmentu u Hrvatskoj može pronaći.
Kad su pak izdali Karbun, drznuli su se napraviti i jedan od najboljih hrvatskih ginova koji također prati autorska priča – od ambalaže do serviranja.
Pa kad se sve na kraju zbroji – i logično je da “Tuđman” kao hrvatski specifikum i ponos ističe upravo – Auru.
Da, jer znamo kako uvijek ima i skeptika, jasno je da se raj prostor plaća, no sigurno je i to da si zračna luka takvog renomea i pretenzija nikad be bi dozvolila sa joj na glavni prodajni prostor dođe neko tko istinski ne nudi vrhunske proizvode. Koliko god da novca ponudi za te nacionalno važne “kvadrate” aerodromske zgrade.